USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лучани знову допомагають збірній України перемагати

26 Січня 2014 19:00
Молодіжна збірна України завдяки перемозі над естонськими однолітками змогла за тур до завершення групового етапу вибороти путівку в плей-офф Кубка Співдружності. По одному голу підопічні Ковальця забили у кожному таймі.

Приємно, що до перемоги українців долучилися й гравці луцької «Волині», - йдеться на сайті ФК «Волинь».

На 6 хвилині синьо-жовті заробили пенальті. Після розіграшу триходівки, м'яч був доставлений під удар на 11-метрову позначку на Редвана Мемешева, який замість удару вирішив прокинути собі на хід. Редвана збили й одинадцятиметровий удар чітко виконав Тотовицький – 1:0. Другий гол з пенальті забив наприкінці матчу Акулінін – 2:0.

Відзначимо й впевнену гру Віталія Приндети в центрі оборони українців. Він відіграв увесь матч, причому із середини другого тайму із капітанською пов`язкою. Віталія визнали кращим гравцем матчу у складі української збірної.

Наступний матч українська «молодіжка» проводить у понеділок 27 січня о 12.15. Суперник – збірна Таджикистану, утім Україна U-21 вже в чвертьфіналі турніру.

Склад збірної України: Ткаченко, Писко, Вакуленко, Приндета, Мишньов (Сваток, 46), Юрченко, Мемешев (Блізниченко, 64), Калитвинцев (к) (Акулінін, 78), Тотовицький (Пучковський, 46), Малиновський (Мякушко, 57), Гончар

Голи: Тотовицький (7, пенальті), Акулінін (89, пенальті).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus