USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани чубляться за «лежачого поліцейського». ФОТО

29 Серпня 2013 09:15
На в’їзді у двір будинку, що на вулиці 8 березня, 17, у Луцьку, лежить посмугований стовп, що перекриває водіям дорогу до будинку, інформує Комунальний патруль.
Раніше на цьому місці часто їздили автомобілі, а зараз лежить стовп, який і перегородив дорогу. «Через автомобільний рух у будинку пішли тріщини, розрослася яма. Вона продовжує збільшуватися і провалюватися», - говорить мешканець будинку пан Ігор.
У будинку живе багато дітей, молоді мами, одна з яких тепер спокійно може прогулюватися з коляскою. «Страшно було випускати малечу, а вони ж на велосипедах, самокатах катаються. А тут машини туди-сюди їздили», - зауважила пані Тетяна.
Своєю чергою, мешканці сусіднього будинку проти «лежачого поліцейського». «Звичайно, я обурена, - каже пані Юлія, - у нас машина і я мушу добиратися до двору довшим шляхом, де купа ям».
Дітвора ж не може гратися у сусідньому дворі, бо мешканці п'ятиповерхівки ведуть війну між собою. Жителька говорить, що якось посварилася із сусідами, бо її дитина бавилася на їх подвір’ї. «А перед нашим будинком - дорога, діткам ніде забавлятися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
орися Показати IP 29 Серпня 2013 09:38
живу в п'ятиповерхівці. на те, щоб покласти стовп у них не було ніяких дозволів. захотіли собі і поклали. чому ми до будинку маємо їхати гіршими дорогами з ямами
Влада Показати IP 29 Серпня 2013 09:41
Ми все знаємо, але нічого робити не хочемо. Хто ставив стовп хай його і забирає, або заплатіть нам і ми його заберемо. Доречі всі заплатили за утримання будинків? Раби сподобалась вам нова плата?
Я до Влада Показати IP 29 Серпня 2013 13:33
Поки раби будуть платити, плату
ЗА ТВЕРЕЗУ УКРАЇНУ!!!! Показати IP 29 Серпня 2013 12:05
РЯТУЙТЕ УКРАЇНУ!!!!! Клята алко і нарко -зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають і вживають наркотики кругом, п"яні повертаються вночі з гулянок та растаманських вечірок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... А кляті наріки заманюють "спробуй, тобі сподобається" - а потім здійснюють злочини під "кайфом". Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій проклятій країні порядку доки алкоголь та наркота має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння http://ntn.ua/uk/news/drugs/2011/02/16/5407
Я Показати IP 29 Серпня 2013 13:33
Поки раби будуть платити, плату буть збільшувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus