USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучани: десь посеред Луцька заритий магніт, що вабить гостей назад

12 Червня 2013 14:13
Думкою та враженнями лучани і гості міста про Луцьк можуть тепер поділитися в Інтернеті, а їх думки врахують при розробці стратегії розвитку міста у майбутньому.

Про це у мережі Facebook написала директор Центру туристичної інформації та послуг Олена Семенюк.

Зокрема всі охочі можуть заповнити коротку анкету з декількома запитаннями. Так, цікавляться думкою мешканців та гостей Луцька щодо найбільш туристично привабливих об'єктів, чому в Луцьк їде мало туристів, що треба змінити в місті.

Лучани можуть заповнити анкету тут, а гості Луцька – за цим посиланням.

Результати опитувань врахують при створенні стратегії розвитку туристичної галузі Луцька.

Що ж думають люди про Луцьк
За станом на сьогодні більшість вважає, що Луцьк може бути привабливим для туристів, а туризм може бути вагомішою частиною економіки міста.

Серед пам’яток культури лучани та гості міста, звичайно, виділяють старе місто, зокрема, Луцький замок, підземелля, будинок архітектора, Кірху.

Опитані вважають, що для збільшення привабливості міста варто знести Старий ринок, а на його місці зробити постійно діюче середньовічне містечко: ремесла, шинки, сувенірні лавки - все витримане в середньовічній стилістиці. Також пропонують розробити нові туристичні маршрути містом та зазначають, що більшість архітектурних пам’яток міста – у жахливому стані.

Також зауважили, що у Луцьку варто попрацювати над створенням хостелів та інфраструктури міста, аби привабити до Луцька більше туристів. Лучани й гості міста переконані, що варто прибрати парк та хоча б фонтан зробити, бо «стоїть як пам’ятник безкінечності».

Зокрема зазначили, що потрібно допомогти архітектору Миколі Голованю із втіленням його будинку, адже «люди - не вічні, а такі як Головань для майбутнього туристичного Луцька - на вагу золота!»

Серед причин, через які до Луцька приїжджає небагато туристів, опитані вважають відсутність реклами та маркетингу міста у країні. Також серед вагомих причин – поганий стан доріг.

Запрошуємо й вас та гостей Луцька заповнити анкети та поділитися своїм досвідом відвідин Луцька, або ж – показати погляд зсередини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Базарниця Показати IP 12 Червня 2013 14:23
Ідея з містечком просто суперова. Це і гарно, і багато нових робочих місць.Просто треба підібрати зручне для добирання місце для Старого ринку. А люди звикнуть.
Ігор Показати IP 12 Червня 2013 14:27
Давно вже потрібно втілити ідею містечка для туристів на місці старого ринку.
Mangol Показати IP 12 Червня 2013 15:44
Хороша ідея, тільки посилання не працюють.
Forever Autumn до Mangol Показати IP 12 Червня 2013 16:15
Працюють - щойно перевіряла. Просто Вас буде викидати на проміжний сайт з попередженням, що ви йдете з сайту ВН і спитає чи на сто відсотків ви упевнені в тому )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus