USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани хочуть дати міській раді гроші на ремонт дороги

21 Жовтня 2013 16:38
Мешканці вулиці Гончарівка у Луцьку, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, просили виділити на ремонт дороги 10 тисяч гривень. Усього, згідно зі складеним ними кошторисом, потрібно 18 тисяч. Місцеві мешканці зібрали вже 7 тисяч власних коштів. Тож люди пропонували міській раді співфінансування.
Мешканці вулиці Гончарівка не просили укладки асфальту, а лише засипати 100-метрову ділянку дороги щебенем.
Голова профільної комісії Олег Чернецький подякував небайдужим лучанам за ініціативу.
«Де ви ще бачили, щоб люди хотіли відремонтувати дорогу 50х50?», - зазначив Чернецький.
Проте члени комісії не проголосували за виділення коштів з міської казни.
Кошторис, поданий на розгляд комісії, був складений у 2005 році, і без жодних підписів. Щоб міська рада мала підставу виділити бюджетні гроші, має бути складений проектний кошторис в акредитованій організації, - пояснили депутати.
Крім того, присутня на комісії перший заступник міського голови Лариса Соколовська зазначила, що перед ремонтом, можливо, необхідно відремонтувати каналізаційну мережу. А кошти у бюджеті можуть з’явитися на це в повному обсязі.
«Тут є висновок, що перш ніж цю дорогу ремонтувати, треба зробити каналізацію. Ми по ЖКГ недоотримали ще 2 мільйони гривень, у тому числі й на ремонт доріг», - зауважила вона.
Тому члени комісії направили питання ремонту дороги на вулиці Гончарівка на розгляд виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus