USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани - про незалежність. ВІДЕО

24 Серпня 2013 08:00
Що таке незалежність для лучан і що вона принесла нашій державі, з’ясовували кореспонденти Волинських новин.

Напередодні Дня Незалежності ми поцікавилися думкою лучан щодо того, що таке незалежність і що вона принесла Україні. Серед опитаних - представники різних вікових категорій та професій. Свою думку про незалежність висловили студенти, народні майстри, пасічники, працівники культури, пенсіонери та перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук. Дехто з опитаних вважає, що справжньої незалежності наша держава досі не здобула.

Спілкувалися Вікторія Семенюк та Павло Переведенець
Лучани про незалежність


У наступному відеосюжеті пропонуємо вашій увазі те, що під час опитування лишилося за кадром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 24 Серпня 2013 08:56
Більшість населення Луцька є савєтське бидло, їм плювати на Незалежність, лише цікава калбаска за 2.20 та горілка .
Однако Показати IP 24 Серпня 2013 09:41
З якого хутора і яких конопель вискочила ця панянка, що знімає відео? ЖАХ
Misteria до Однако Показати IP 24 Серпня 2013 10:57
З "хутора" під назвою Луцьк, пані)))
Ілона Вікторівна Показати IP 24 Серпня 2013 09:56
Про Незалежність ніхто не хоче говорити бо навіть ми не розуміємо що це таке. Запитайте краще у Міскьої ради, Обласної волинської ради. Їм думаємо це видніше. Адже вони за рік задекларовуюють доходи не такі як степендія, зарплати і т.д. у лучан. Дехто виживає за копійку, за дитячі гроші. Подивіться які черги у Луцьку до Секонд Хенда. Як там люди деруть тряпки. Як люди і втому числі лучани вирішують проблеми з приватизованими квартирами, як ремонтують за власні кошти дахи, під"їзди. Як простим українцям нелегко вирішити питання будь-якого державного характеру в наших державних установах, в тому числі у Луцьку. Неодноразово зверталася особисто в державні установи і відчувала неприязнь владців. ТО ХІБА МОЖНА молодим лучанам це розуміти??? Адже їхні батьки щоб заробити на БЕЗКОШТОНЕ НАВЧАННЯ змушені їхати за кордон щоб заробити гроші. А НАШУ НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ це зовсім не цікавить і навіть не соромно, що не може дати робоче місце для того щоб вижити. Тисячі людей а можливо і більше перебувають у Центрах зайнятості на обліку . І що ця державна структура дає? Пропонує перекваліфікуватись з економіста, вчителя, лікаря, бухгалтера, юриста на двірника, посудомийника, столяра, слюсаря, тракториста, зварювальника і т.д. ТО ЦЕ ДЕРЖАВА ???? А хто не має можливості за станом здоров"я -то знімають з обліку навіть. Працевлаштуватися в державні структури на мінімальну зарплату і то неможливо бо беруть в першу чергу своїх, які нічого не роблять, а каву і чай п"ють, а бідного простого чоловіка чи жінку "поганяють" за всіх робити. СОРОМ ТАКІЙ ДЕРЖАВІ!! ЩЕ Нам браття- молодці усміхнеться доля!
Павел. Полша Показати IP 24 Серпня 2013 10:23
Молоди циле життя проживали в незалежни Украине,дла неи це нормално.Но и о це ходило.Я бул в Украини и такого великого патриотизма не видел в жодни европейски краини.Моя жинка вчителка,вона Украински патиотизм показивати за зразок патриотизма.
Назарій Показати IP 24 Серпня 2013 10:40
яка там незалежність! Ілонка ти правильно все написала. я в шоке з такої країни. позорище
Люда і Оля Показати IP 24 Серпня 2013 11:09
Незалежності у нас вкраїні нема. Навіть базар закрили сидимо вдома сьогодні а так би копійку заробили. нам же мер не дасть за той день чи держава гроші мусимо сидіти вдома
Володя Показати IP 24 Серпня 2013 11:39
да уж независимости не ощущаю. совсем не понимаю празника . Зачем выходной? чтобы пянки были или что?
так Показати IP 24 Серпня 2013 13:47
337років були залежними від московитських жидів,тепер 22роки українські жиди п"ють кров з простого народу.А народ піддакує і радіє,що НЕЗАЛЕЖНІСТЬ накінець-то здобули,яке ЩАСТЯ!
українець Показати IP 24 Серпня 2013 14:04
Незалежність кого і від кого. Держава незалежна від народа. Правляча банда створила державу під себе. Вони і св'яткують. Це держава без майбутнього. Історія слов'ян нічому не вчить. А шкода!!!
Pavloz85 Показати IP 24 Серпня 2013 15:05
Країна - це люди. Незалежність України може жити лише в серцях українців. Все інше - похідне. Економіка, політика, соціальна сфера - вони відображають саме рівень свідомості населення, його волю, його внутрішню силу, незалежність. Нажаль, в наших людях глибоко засіла формула: моя хата з краю, - я нічого не знаю. Це губить кожного і всіх разом. Але моя хата не з краю! Я відчуваю себе вільним, незалежним. Мене ніхто не змусить робити щось ганебне проти моєї волі. Я не закриваю очі, коли когось кривдять несправедливо. Я не мовчу, коли бачу нечесні вчинки. Будьте і ви такими і колись буде в нас 100% незалежна Україна. Слава Україні!
українка Показати IP 24 Серпня 2013 20:47
згідна з Ілоною Вікторівною,але повністю підтримую Pavloz85.На мітенги не ходимо.Самі таких депутатів обрали,на вибори молодь не ходить ,а ходять ті хто звик ще за Советів голосувати ,а це вже пенсіонери в яких інтернету немає ,а в церкві агітують за Януковича і теперішню владу по телебаченні також.От і маємо те що маємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus