USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани продовжують падати і ламатися. Тепер вони ще й «морозяться»

21 Грудня 2009 12:33
За вихідні до медиків звернулося семеро лучан із обмороженням. Усі вони – чоловіки, які постраждали через мороз напідпитку.
 
Завідувач опіковим центром луцької міської лікарні Лідія Шепель розповіла, що обморожених привезли до лікарні каретки «швидкої» або вони самі прийшли на лікування. Обмороження середньої тяжкості.
 
Завідувач травматологічного відділення луцької міської лікарні Павло Каліщук запевнив, що нікому не будуть ампутувати кінцівки, як це зробили торік для порятунку життя кількох обморожених. Він додав, що зі скаргами на легкі обмороження до лікарні звертається в день одна-дві людини.
 
Павло Каліщук розповів, що через морози і хурделицю лучани частіше потрапляють до травмпункту. Минулого тижня скалічилися на слизьких дорогах понад 40 лучан. Серед травм – вивихи та переломи.
 
Якщо перед снігопадами до лікарні зверталося на день п’ятеро травмованих, то з настанням хурделиць щодня травмується 11-14 лучан. А минулими вихідними – аж по 20 пацієнтів за добу. Потерпілі – це переважно люди середнього віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 21 Грудня 2009 17:01
От і зекономили... Посипають дороги невідомо чим, та ще й не належно розчищають замети. 40 людей переважно похилого віку за тиждень, а що буде далі. Нашій владі видно по-барабану. Вони ж пішки не ходять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus