USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани скаржаться на «Луцьктепло» і відсутність гарячої води

27 Серпня 2013 09:12
Найбільше лучани скаржаться на ДКП «Луцьктепло». Про це розповів представник департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Сергій Назарук, - інформує «Слово Волині».

ЧИТАТИ ЩЕ: НА 40-ОМУ ТИЖДЕНЬ НЕ БУДЕ ГАРЯЧОЇ ВОДИ

З його слів, велика кількість дзвінків була викликана тривалою відсутністю гарячої води у 33-ому та 40-ому мікрорайонах Луцька.

Окрім цього, надходили скарги, щодо неналежної температури гарячої води та затоплення підвальних приміщень.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОТЕЛЬНЮ ВІДРЕМОНТУВАЛИ, ЛУЧАН ЗАКЛИКАЮТЬ НЕ ЗАТОПИТИ КВАРТИРИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Стасику Показати IP 27 Серпня 2013 10:24
Ще не те буде... На "Луцьктепло" йде велике приховане скорочення штатів, майже 200 чоловік. Труби, засувки та інше почали закуповувати у Рівному по завищенній ціні. А керує цим процесом заступниця директора "Луцьктепло" Танька Козачек, на утримання якої (окрім зарплатні) витрачається 200 тис грн. на рік, та щей зарплату собі встановила майже 12 тис грн. на місяць. А ще оформлює собі щомісячні липові відрядження на які отримує 150-200 літрів пального. От і виходить, що на її утримання "Луцьктепло" на рік витрачає близько 500 тис. грн. Скоро в домівках у людей не буде ні тепла ні гарячої води. Вона "успішно" вже покерувала у Черкасах та Рівному, де розвалила та довела до банкрутсва подібні підприємства. Куди дивиться міский голова та прокуратура???
льву Показати IP 27 Серпня 2013 11:33
казали, що з 23 серпня відновлять постачання гарячої води на 33 і 40 районах... вода у кранах справді появилась, тільки от холодна! Сьогодні вже 27 серпня, а гарячої води і досі немає...
Горохівець Показати IP 27 Серпня 2013 11:48
Пане "СТАСИКУ", ви пишете, видно, зі знанням справи. Але дивитесь на проблему тільки прямо, тільки на прямі втрати. Але кожен розуміє, що комусь-то це а таки треба. А кому - не трудно здогадатись. Хто таку успішну бізнес-воомен взяв на роботу, дав їй можливість все взяти під себе. Киричук запросив на роботу , створив посаду контрольно-ревізійного віддділу і взяв криштально чесну людину - ЯНЮКА Юрія Семеновича. Цей не шкодуючи власного часу і здоровя почав наводити порядки. Першу зиму, як прийшов Киричук ЛУЦКТЕПЛО пройшло без жодної скільки-небудь вартої уваги поломки. Минула зима вже була проблемніша, а наступну Киричук не перезимує, Погонить його Романюк, бо своя шкура ближча до шовкової сорочки. А таньку тримають за що? Є здлгадка, що за дерибан на відкатах. Всі роботи, найкращі майстри тільки з Рівного. Очевидно їх "кваліфікація" відома "золотій Калорії". А розплачуватись буде Держава Україна і лучани. Забезпечення теплом населення обласного центру - справа державна, Справа Безпеки України. Борг перед державою у 130 млн. грн і таке марнотратство очульниціз її прибічниками скоро надоїсть і Органам. Внутрішнім.
лола Показати IP 27 Серпня 2013 12:21
а ще ця Козачек зробила ні кому не відомому начальнику відділу Павловському зарплатню у десять тисяч гривень і він віддає їй половину чексно" зароблених налічкою. рятуйте Луцьктепло від засланих Козачків
756 Показати IP 27 Серпня 2013 12:22
невже цього не бачить Романюк??!! А може він в долі?
бумбокс Показати IP 27 Серпня 2013 12:27
докладусь і я до рятування Луцьктепло. Варто перевірити відрядження Козачек у Луганськ, Ялту, Черкаси, Хмельницький. Це все липа.
Мірця Показати IP 27 Серпня 2013 16:25
Якби в біографії пані Казачек Т.В. був би хоч найменший натяк на те про що вище написали, то б ніхто її не брав би на такі високі посади... Одже, можна зробити висновок, що все це просто наклеп і заздрість.
Артур до Мірця Показати IP 27 Серпня 2013 17:01
Я з Вами погоджуюсь Мірця, просто люди ніяк не можуть зрозуміти, що часом і жінки вміють керувати потужною "махіною" і досить вправно! Тому намагаються з різних боків зіпсувати репутацію, як Т.В. так і підприємства!
читач Показати IP 28 Серпня 2013 07:16
Павловський раніше в Волиньгазі працював і не витримав, бо нормальний мужик. Багатьом людям допоміг. Там за ним і зараз шкодують.
Микитка Показати IP 1 Вересня 2013 15:55
І як земля витримує таких бабів-це ж сором один-і що_всі різко осліпли? Одні бандюки кругом, страшно жити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus