USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани судяться з комунальниками

18 Лютого 2011 10:17
Мешканці багатоквартирного будинку в Луцьку намагаються відсудити 150 тисяч гривень у комунальників – ТзОВ «МЖК».

Відстоювати свої інтереси до господарського суду звернулись мешканці об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Віра», що по вулиці Відродження, 47 в обласному центрі, - повідомив у випуску новин 17 лютого телеканал «Аверс».

Люди скаржаться, що п’ять років платили гроші, проте у приватній структурі, на балансі якої раніше знаходився будинок, облагороджувати будівлю не поспішали. Тепер же ремонт потребує більших зусиль та затрат.

Мешканці нарікають, коли будинок перебував на балансі МЖК, гроші збирали. Проте поточних ремонтних робіт ніхто не виконував.

Тепер про своє житло мешканці дбають самі. Будинок потребує капітального ремонту, а для цього, підрахували жителі будинку, потрібно півмільйона гривень.

«Ми прийшли до висновку, що МЖК за п’ять років фактично не виконала робіт на 160 тисяч. А це фактично та сума грошей, яка була зібрана з мешканців нашого будинку і які повинні були піти на виконання робіт поточного ремонту, а також на обслуговування прибудинкових мереж. Вони знаходять в критичному стані – не працюють вінтіля, нема утеплення, деякі трубопроводи поржавіли вже», – розповів представник ОСББ Микола Нікітін.

Щоправда до суду представник відповідача не з’явився. МЖК надіслало клопотання з проханням відкласти слухання у зв’язку з перебуванням їхнього представника на щорічній оплачуваній відпустці.

Представники об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Віра» погодились з клопотанням. Відтак слухання перенесли. Мешканці готові чекати. Кажуть – в них достатньо доказів, тож повернути свої гроші для них справа часу.

«В нас є підстави, в нас є зібрані документи про те, що неякісні послуги надавалися. Вся доказова база є. Будемо надіятися, що суд теж поступить відповідно до закону», – пояснив Нікітін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВКЕПАР Показати IP 19 Лютого 2011 00:43
Ось вам ще один приклад неефективності ОСББ. Обеднатися обєдналися, а все одно хочуть вирішити питання за рахунок комунального підприємства. Це ОСББ створює умови розбрату у міській громаді. Воно хоче зробити так, щоб ті хто не бачить доцільності створювати,як ми бачимо надумані обєднання,страждали з затого, що у МЖК заберуть 150 тисяч гривнів. Практично всі створені ОСББ у Луцьку залежать віж ЖЕКів і МЖКА. І оцей факт вам яскравій приклад. І ніякої якості в ОСББ нема. Їх тільки роздрочуюти на відчуття їх значимості, ті хто не хоче попасти у просак з своїми ОСББешними прожектами.
Господар Показати IP 19 Лютого 2011 08:30
Наївні люди, так у Луцькому міськрайонному суді працюють самі справедливі судді - хабарі беруть по-справедливості, не дасте - рішення не буде, а якщо й буде - то таке, що не знатимете що з ним робити: чи в смітник викинути чи Задорнову надіслати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus