USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани вшанували скорботну річницю початку війни. Фото

22 Червня 2010 11:55
Вшанувати пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни на меморіал слави в Луцьку 22 червня прийшло кілька десятків лучан, представники духовенства та влади.

Подія зібрала керівників області, правоохоронних органів, директорів шкіл та майже весь керівний чиновницький апарат.

Серед лучан, які прийшли вшанувати день скорботи були переважно літні люди.

На початку вшанування священики Волинської єпархії УПЦ КП на чолі з владикою Михаїлом відслужили молебень біля стели пам’яті з вічним вогнем.

«Людська гордість та кровожерливість породили цей день скорботи. Ми нині згадуємо тих, кого вже немає, проте нащадками яких є ми. Ми повинні задуматися, до чого може привести людський гріх та нелюбов… Все у світі часто повторюється. Але ми згадуємо цю події, аби вона більше ніколи не настала… Те, що хтось хоче випробувати знову свої сили, призведе до сліз на могилах», - зазначив владика.

Луцький міський голова Богдан Шиба закликав усіх присутніх схилити голови перед загиблими та вшанувати їх хвилиною мовчання.

Подія тривала півгодини і завершилася покладанням квітів до обелісків і стел меморіалу.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus