USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани вирішуватимуть проблеми завдяки геоінформаційному веб-ресурсу

11 Серпня 2013 16:30
Фонд Східна Європа оголошує переможців конкурсу, що отримають гранти в рамках проекту «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади».
Проект спрямований на запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і органів місцевої влади, активізацію самоорганізації громадян. Проект реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Фонду Ч.С. Мотта (США) та Агентства США з міжнародного розвитку, інформує ВолиньМедіа.
У рамках проекту буде створений геоінформаційний веб-ресурс, де користувачі зможуть відзначати та описувати конкретну проблему їхніх громад. Ці повідомлення отримуватимуть відповідні управління міської ради. Користувачі зможуть відстежувати, в якому статусі перебуває їх повідомлення та які кроки щодо усунення проблеми зробили.
Партнери Фонду Східна Європа - громадські організації з пілотних міст - налагоджуватимуть співпрацю з органами місцевої влади, будуть модерувати роботу ресурсу в їхньому регіоні, інформуватимуть і навчатимуть громадян користуватися системою, а також координуватимуть місцеві ініціативи, скеровані на вирішення проблем шляхом самоорганізації громадян.
Головна особливість проекту – тісна взаємодія з органами місцевої влади. Проект стартує у 5 пілотних містах - Луцьку, Сумах, Запоріжжі, Миколаєві та Бурштині Івано-Франківської області. Ці регіони були вибрані в рамках грантового конкурсу.

Переможцями конкурсу стали:

Луцька міська громадська організація «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» - 119 934 грн.
Сумська обласна громадська організація «Бюро аналізу політики» - 88 740 грн.
Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє»- 86 985 грн.
Миколаївська міська громадська організація «Фонд розвитку Миколаєва» - 78 000 грн.
Агенція місцевого економічного розвитку Бурштина - 48 000 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Аналітик Показати IP 12 Серпня 2013 00:05
Буде створений, треба знову десь відмити гроші... Ресурс такий вже є, аби хтось користувався і реагував на ті проблеми адекватно в органах влади. http://patrol.lutsk.ua/ - там є проблеми, є вже рішення, люди щось роблять, і основне власними силами, а не чекають допомоги із-за кордону і не витягують кошти з бюджету. Треба навчитися об'єднувати зусилля, працювати разом, а не плодити по 10 ресурсів на місто... Зробіть, панове, щось одне толкове.
Fyfksnbr Показати IP 12 Серпня 2013 12:50
Що жаба давить))), що вам не дали))), а ваш патруль це просто недолуго
Аналітик Показати IP 12 Серпня 2013 21:09
Перечитайте пост ще раз та спробуйте включити мозок. А час покаже, що буде працювати, а що виявиться недолугим "опріходиванієм" бюджету.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus