USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин-виборець вийшов із кабінки з двома бюлетенями

7 Лютого 2010 14:02
Сайт волинських регіоналів стверджує, що на одній із луцьких дільниць два бюлетені опинилися в одних руках.
За інформацією «регіоналів», на на ДВК №24, що на вулиці Стрілецька, 49 у Луцьку було порушено порядок проведення голосування. В одного виборця на руках виявилося два бюлетеня. Відповідне порушення зафіксували на фотоапарат. Акти на порушення будуть передані до суду.
«ВН» телефоном вдалося поспілкуватися із людиною, котра стала свідком пригоди – журналістом газети «Волинь-регіон» В’ячеславом Бугаєм. Він розповів, що об 11: 15 із кабінки на виборчій дільниці вийшла літня жінка. Вона намагалася вкинути до урни для голосуванням два бюлетені. Журналіст вказав на порушницю членові ДВК. Вони разом звернулися до голови та секретаря дільниці. Ті пояснили, що така ситуація закономірна, адже літня жінка недобачає. Тому інша жінка вирішила їй допомогти у заповненні бюлетеня. Отак у неї опинилися два бюлетені в руках.
Представник преси додав, що ніякого рішення із цього приводу ДВК не прийняло. Наразі волинські «біло-блакитні» вирішують, що робити із цим фактом далі.
Голова дільничної виборчої комісії № 24 Віктор Артюхов у коментарі «ВН» розповів, що на дільниці «просто роздули «жарені» факти, до кінця не розібравшись у ситуації, що склалася». Він підтвердив інформацію про двох літніх жінок, одна із котрих була підсліпуватою.
Віктор Артюхов додав, що «допускається, коли виборці при нагальній потребі допомагають одне одному». А «доброзичливці» звернули увагу на цей факт і намагалися його роздути. Проте, присутні на дільниці спостерігачі не підняли переполоху і не звернули на випадок уваги, хоча могли «заробити бонуси».
«Спостерігачі навіть не захотіли писати акти», - сказав голова дільничної виборчої комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 7 Лютого 2010 14:28
Ці вибори спокійно не пройдуть, знову починаються різні каруселі і багато інших грязних акцій задля того, або зірвати вибори, або фальсифікувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus