USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанин погрожує забетонувати зливну каналізацію

25 Серпня 2013 10:36
Мешканець вулиці Героїв УПА у Луцьку погрожує залити зливну каналізацію бетоном, інформує ТРК Аверс.
Місяць тому, частина городу Олега Домбровського пішла під землю. А з ним - і половина господарства. Через гнилу зливну трубу, що обслуговує кілька районів Луцька, у нього на подвір’ї утворилось 10-метрове провалля, стверджує чоловік. Його будинок через сусідство із урвищем почав розвалюватись на очах.
На вулиці Героїв УПА працює техніка - тут розпочали роботи з укріплення берега Стиру. Нагадаємо, після весняної повені цей район опинився у небезпеці, будинки, що поблизу річки почали сповзати. Кабінет Міністрів України виділив більше 17-ти мільйонів гривень для рятування мікрорайону. За ці гроші там мають побудувати підпірну стіну. Коли почнуть роботи з укріплення невідомо. Бо і проекту, а значить і коштів з казначейства, ще немає.
Мешканці героїв УПА скаржаться - ЗМІ розповсюджує інформацію, про те, що місцевих, із сорока будинків, на час робіт відселили до гуртожитку. Втім, жодного, переселення не було. Люди, поки не потребують іншого житла, втім нарікають – ймовірно, за рахунок їхньої біди, наближенні до урядових видатків наповнюють свої кишені.
Поки важка техніка возить пісок, за кілька метрів від обриву, з’явилась ще одна небезпека. Біля будинку Олега Домбровського місяць тому утворилось 10-метрове провалля. Після сильної зливи прорвало зливну трубу, що пролягла через його город.
Тріщини, що у будинку щодня збільшуються. Господар переймається - скоро і сам опинеться у проваллі. Мовляв, від робіт з укріплення зиску буде не багато, якщо не полагодити трубу, яка вимиває землю. Втім, хто має вкладати сотні тисяч гривень у її ремонт, з’ясувати важко, від іржавого водостоку усі відкараскуються.
У повідомленні йдеться, що труба перебуває на балансі Луцької картонно-паперової фабрики, колишнього КРЗ. Втім, окрім підприємства нею користуються й інші райони міста. Тому проблему треба вирішувати спільно, розповів Луцький мер Микола Романюк: «Я знаю, що там є така ситуація, займаємося спільно з картонно-рубероїдним заводом. На сьогодні, в цю секунду я не готовий сказати в якій стадії це питання, але його треба вирішувати. Спільно з цим підприємством будемо вирішувати цю проблему найближчим часом».
А поки проблема вирішується, Олег Домбровський вигадав свій метод: «Бабла не пошкодую - куплю 2 камази бетону, заллю цей злив їхній, хай стужіє і тоді в городі вирвить, тоді я думаю вони відреагують, коли в городі будуть такі ями як в мене».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пенсионер Показати IP 25 Серпня 2013 11:19
Ну що тут можна сказата, кралы, крадуть и будуть красты!!!
Квітка Показати IP 25 Серпня 2013 12:05
Оттак і зробіть,потрібно якось вчити цих чинуш,бо інакше не буде діла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus