USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк дає відсіч «атаці» небезпечних рослин

20 Червня 2013 10:53
Сьогодні на території колишнього ботанічного саду, вздовж дитячої залізниці та водоохоронної зони річки Сапалаївка почали знищувати небезпечний вид багаторічної рослини - борщівника Сосновського, адже впродовж останніх років він набув на території міста широкого поширення, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

До боротьби з цією рослиною долучилися працівники житлово-комунального підприємства № 3, КП «Парки та сквери м.Луцька», Луцького педагогічного коледжу, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, ПП «Руфусів», представники ГО «Волинська підводна федерація».

Радник міського голови зазначив, що контролюючі органи будуть застосовувати заходи адміністративного впливу до власників земельних ділянок, які допустили забур’янення території і у них зростає борщівник. На таких порушників накладатимуться штрафи, зокрема, для фізичних осіб – це від 350 – 1360, а на посадових осіб – 850-1700 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ostap Показати IP 20 Червня 2013 11:58
У Луцькому районі з цим проблема теж чимала. Варто лишень проїхатись вздовж маршруту №31 дорогою до лікарні в Боголюбах. Там цих "милих квіточок" чимало.
ПРИКОЛ Показати IP 20 Червня 2013 12:31
А в ВНУ (ПА,не так...... Східноєвропейському Національному і т.д. і т.п.) на турбазу і шикарну територію на Світязі грошей хватає,там борщівником певно і не пахне.......,а косити бур*яни в їхньому ботанічному саду знову повинні колгоспним методом??? "Голодранців" гоп до купи!!! Добре закладу живеться... Видно грошей платників-студентів вистачає на все і на турбазу і ..., а на споконвічний ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНИЙ БОТАНІЧНИЙ САД "ВОЛИНЬ" бракує ... Треба запропонувати ще плату підняти. щоб і на борщівник вистачило.
Амєлія Показати IP 20 Червня 2013 16:23
Ця пробдема майже всюди-подивіться на трасі за декілька десятків кілометрів перед Торчином.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus