USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк готується до приїзду Віце-прем’єра. ФОТО. ВІДЕО

10 Липня 2013 18:13
ВІДЕО, як Луцьк готується до приїзду Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, зняло видання Під прицілом.

Нагадаємо, з робочою поїздкою завтра у Волинській області перебуватиме Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Посадовець планує відкрити новий житловий будинок перевірити результати модернізації проведеної ОСББ та проконтролювати роботу нового Центру надання адміністративних послуг. Окрім цього, він проведе нараду щодо можливості залучення продукції вітчизняних заводів з виробництва тролейбусів та засідання Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ.

Тож, у Луцьку взялись «наводити марафет». Зокрема, на 40-му мікрорайоні - генеральне прибирання. Саме там на вулиці Федорова завтра Олександр Вілкул урочисто вручатиме ключі власникам квартир у будинку, який бере участь у програмі молодіжного кредитування.

Усі дороги, які ведуть до цієї вулиці, комунальники взялись вичищати та підмальовувати. Зокрема, на окремих ділянках у Луцьку в ніч на середу з’явилась свіжа дорожня розмітка.

Також «Луцькавтодор» нарешті відреагував на скарги мешканців вулиці Федорова та Кравчука стосовно ямковості дорожнього покриття. Автодорівці розпочали тут ямковий ремонт. Зокрема, вони вирізають старе асфальтне покриття в ділянках ям та вкатують новий.

Працівники місцевого ЖКП розпочали фарбувати лавки та підстригати кущів.

Окрім цього, комунальники організували такий собі флеш-моб з прибирання і в інших частинах міста. Зокрема, результати їхньої роботи помітні по очікуваному маршруту проїзду Олександра Вілкула – проспекту Перемоги (де нещодавно проклали новенький асфальт), Київського майдану, проспекту Волі. Усюди підстригають газони, садять та поливають квіти, висапують зілля з тротуарних тріщин та визбирують усе сміття по закутках.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 10 Липня 2013 18:35
Хто він такий,щоб до його приїзду готуватися? Совєцькі раби привикли прогинатися перед чинушами.як перед феодалами.
Лучанам до дідо Показати IP 10 Липня 2013 22:28
А ви звикли у лайні жити?:) Та нехай частіше приїздять, хоч Луцьк приберуть, якщо місцева влада не може!:)
ЛУЧАНКА Показати IP 10 Липня 2013 19:52
МОЖЕ БІЛЯ БУДИНКУ ПАНАХИДИ НА КЛУМБАХ ПОСАДЯТЬ КВІТИ. А ТО ВЖЕ БІЛЬША ПОЛОВИНА ЛІТА МИНУЛА. А ТАМ ТІЛЬКИ БУР*ЯН РОСТЕ ИА МАШИНИ ПРАЦІВНИКІВ СБУ СТОЯТЬ.
правдивий Показати IP 10 Липня 2013 21:20
СМЕРДИТЬ ПОКАЗУХОЮ! ГИДКО!
місцевий Показати IP 10 Липня 2013 23:08
Стиль роботи міської влади називається просто: СРАЧКА. Включаються дристомьоти і пішло-поїхало. Всі бігають, імітуючи кипучу діяльність на напівзігнутих і трясуть переповненими штанцями... Що поробиш, мер - справжній комсомолець-показушник.
Лучанка Показати IP 10 Липня 2013 23:26
"Посадовець планує вручити відкриття нового житлового будинку"... Це як зрозуміти???
Yan Показати IP 10 Липня 2013 23:32
добре жити на Федорова-Кравчука.З однієї сторони підлатають дорогу бо Вілкул Їде. В кінці серпня Кравчука підгламурять ,бо місцева блатота на перший дзвоник підтянеться в 21 школу.Так і живемо!!!!!!!!!!!!!
Патріотка Показати IP 10 Липня 2013 23:37
Частіше б до нас приїжджали ці високопосадовці. Ти диви, може й з дорогами проблем не було б, і місто стало охайнішим?
КДР Показати IP 11 Липня 2013 09:04
Аффтор ще той віджигало: "Посадовець планує вручити відкриття...". Так вручити чи відкрити?
Вася Показати IP 11 Липня 2013 09:20
Частіше б приїжджали всякі шишки, і їздили б різими маршрутами. Ото б було місто гарне.
Лучанин Показати IP 11 Липня 2013 10:13
А в жіночки клімакс розпочався всім не задоволена. Жіночко зверніть увагу життя прекрасне сонечко світить , пташки співають. Не можна бути такою агресивною це життя всі одинаково помремо , беріть від життя більше позитиву !
ххх Показати IP 11 Липня 2013 10:56
колись як Горбачов мав приїхати до Львова то була така пісенька- край дороги посадили скрізь і всюди ялинки і бетоном їх залили,щоб стояли навіки. Отак і наші ком-ики працюють від приїзду до приїзду.
пепс Показати IP 11 Липня 2013 12:02
сьогодні дійсно видно що робота по благоустрою міста кипить, цікаво чим займаються всі ці люди в звичайні дні? невже не можна виконувати такий обєм робіт постійно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus