USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк отримав чергову порцію «протигрипозної гуманітарки»

19 Листопада 2009 13:12

До Луцька продовжує надходити гуманітарна допомога із Польщі для боротьби із епідемією грипу. 18 листопада лучани отримали гуманітарну допомогу із польського міста-партнера Торунь. До її складу входять засоби особистого захисту (маски, рукавички, фартухи) та дезінфекційні препарати. Рішення про виділення 50 тисяч злотих для допомоги Луцьку прийняли депутати міської ради Торуня. У зборі гуманітарної допомоги також брали участь мешканці  партнерського міста – жителі Торуня могли переказати кошти для закупівлі ліків або принести допомогу особисто. Транспортування гуманітарної допомоги з Торуня до Луцька здійснили представники польської організації «Caritas» на чолі з ксьондзом Даніелем Адамовичем.
Ініціативу допомогти Луцьку виявив також Щецинський відділ Об’єднання українців у Польщі на чолі з Іваном Сирником та організація «Caritas». Вантажі із медикаментами та медичним обладнанням передано Луцькій міській клінічній лікарні. До речі, завтра, 20 листопада, очікується вантаж гуманітарної допомогиз німецького міста Бад-Зальцуфлен. Нагадаємо, раніше до Луцька вже надійшла допомога з Жешува та Любліна – повідомляє сайт Луцької міськради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ostap Показати IP 19 Листопада 2009 13:42
Спрощена система розмитнення надасть можливість користуватись допомогою тільки на послідуючі епідемії, якщо не вийде термін придатності ліків.
OrestN Показати IP 19 Листопада 2009 22:50
це ті самі українці, яких просовєтська польська влада в 1947 в операції "Вісла" сотні тисяч українців були брутально депортовані з своїх історичних земель Холмщини на малозаселений північ Польщи?
Таня Показати IP 20 Листопада 2009 18:20
І де ж та гуманітарка дівається? Ми в результаті її купуємо? Щось безплатно нічого не роздають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus