USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк отримав побратима у Греції. ФОТО

19 Вересня 2013 20:03
Влада Луцька налагодила співпрацю із грецьким курортним містом Патра. Зокрема було підписано угоду про співробітництво між населеними пунктами.

Документ скріпили підписами Луцький міський голова Микола Романюк та заступник мера міста Патра Марія Андрікопулу-Рувалі.

Про підписання такої угоди міський голова Микола Романюк домовився з Марією Андрікопулу-Рувалі під час конференції у Дубліні, організованої Парламентською Асамблеєю Ради Європи у рамках програми «Інтеркультурні міста».

Сфери, у яких буде налагоджено співробітництво, насамперед охоплюватимуть проектну діяльність в контексті реалізації заходів та ініціатив мережі Інтеркультурних міст.
В угоді задекларовано, що сторони докладатимуть зусиль, щоб залучати додаткові ресурси (в тому числі грантові), намагаючись реалізувати:
- обміни творчими колективами, спільні фестивалі, конкурси та інші спільні заходи;
- співробітництво між навчальними закладами та молодіжні обміни;
- налагодження контактів між представниками громадського сектору;
- участь суб’єктів господарської діяльності міст у різноманітних ярмарках, виставках, економічних форумах тощо;
- обмін інформацією та задумами з метою підкріплення взаємної поваги і розуміння.


ДОВІДКА
Патри — третє за величиною місто Греції, порт в затоці Патраїкос. Патри розташовані на півострові Пелопоннес за 215 км на захід від Афін. Населення 171 114 чоловік (2001). Місто обслуговує Аеропорт Араксос. 2006 року місто обране Європейською комісією «Культурною столицею Європи».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus