USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк озеленюють. ФОТО

24 Жовтня 2013 17:20
Приблизно 50 квітучих кущів висадили у двох скверах, що на перехресті вулиць Лесі Українки і Сенаторки Левчанівської у Луцьку.

Про це розповіли працівники КП «Зелене господарство міста Луцька», - інформує ВолиньPost.

Як пояснила одна із працівниць, висадили кущі вейгели, форзиції, бересклету і барвінку – усі квітучі. «Якщо не знищать, то вони наступного року будуть цвісти», – сказала жінка.

Зі слів начальника відділу по благоустрою міста департаменту ЖКГ Луцької міськради Ольги Люфт, протягом осіннього періоду у місті планують висадити приблизно тисячу кущів та 100 дерев.

«Питання лише в тому, яким буде залишок фінансування по тендеру», – зауважила посадовець. Мовляв, від цього залежить, які саме дерева та кущі закуплять для посадки у Луцьку.

Як розповіла Ольга Люфт, вже посадили частину декоративно-листяних рослин у скверах «Зоряний», біля приміщення УТОГу, а також на вулиці Бойка та проспекту Волі напроти фонтану, що біля головного корпусу СНУ.

«Посадили деревця в той скверик – клени шаровидні, бо підсихають інші – так звані райські яблука. Ще залишаться в нас сквери навпроти 4-ої школи, де буде підсадка груп квітів і на вулиці Карпенка-Карого», – відзначила начальник відділу благоустрою міста.

Щодо останнього, Ольга Люфт пояснила: на пагорбах, що на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Дубнівської, посадять ґрунтопокривні кущі. «З метою несповзання ґрунту», – зазначила вона.

Окрім того, продовжується озеленення по проспекту Молоді, на вулицях Єршова та Воїнів-інтернаціоналістів, 1, поблизу будинку, де розміщена меморіальна дошка на честь афганця Віктора Карпухіна.

«Роботи зараз – по посадці і будуть ще у понеділок-середу. Все залежатиме від погоди», – підсумувала Ольга Люфт.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus