USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк просить в Азарова 18 мільйонів на дороги

23 Лютого 2011 12:48
Зважаючи на значні борги обласного центру, на ремонт дорожнього покриття в Луцьку не вистачає грошей.

Про це, 22 лютого, під час прямого ефіру на Волинському телебаченні розповів мер міста Микола Романюк.

«У минулому році на поточний ремонт доріг місто витратило більше 3 мільйонів гривень. А в цьому ми ледве маємо можливість виділити 2 мільйони», - зазначив мер.

«Я працюю з Кабінетом Міністрів щодо цього питання. Ми подали перелік доріг, які необхідно зробити у місті Луцьку і на які є вся технічна документація», - сказав Микола Романюк.

До цього списку увійшло вісім вулиць, на ремонт яких місцева влада просить у держави 18 мільйонів гривень.
За ці гроші хочуть зробити реконструкцію дорожнього покриття планують провести на вулицях Гнідавська, Станіславського, Клима Савури, Конякіна, Парковий узвіз (в народі - «Тещин язик»). До переліку вулиць, де хочуть здійснити капітальний ремонт, потрапили також вулиці Московська, 8 березня та Івана Мазепи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гість Показати IP 23 Лютого 2011 14:58
Соборності та Перемоги зробили б)))
Реаліст Показати IP 23 Лютого 2011 16:52
Цікаво панове, хто живе за вказаними Романюком адресами? Рівненська просто жахлива! Соборності взаглі жах! Вельмишановних працівників автодору взагалі гнати потрібно! Не вміють ремонтувати дороги то нехай не беруться. За ті податки котрі беруть з водіїв міста щороку раніше а тепер в рахунок вартості палива, то дороги міста Луцьк могли б нагадувати Європейські! Дивує що і міськ автодор і обл відремонтували свої офіси, отримують немалі зарплати, відрядженн, премії - ЗА ЩО ??? КРАСТИ ПАНОВЕ МЕНШЕ ТРЕБА !!!! КРАСТИ !!!!!
1 Показати IP 24 Лютого 2011 00:26
Ще треба , як в Білорусі- тих, хто робив дорогу і вона не відслужила гарантійний термін у тюрму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus