USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Луцька міська рада не каратиме перевізника за травмованого пасажира

13 Березня 2013 18:11
Юнак, який травмувався у маршрутному таксі, звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка, аби той посприяв у вирішенні конфлікту з перевізником, який нібито відмовляється компенсувати витрати на лікування.

Міська рада відреагувала на звернення постраждалого у маршрутці молодика, однак жодних санкцій з цього приводу до перевізника застосовувати не буде. Про це стало відомо під час зустрічі юнака із посадовцями управління транспорту і зв`язку Луцької міськради 13 березня.

За словами Анатолія Миронюка начальника управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради, оскільки звернення постраждалого стосується матеріальної компенсації, а не дисциплінарного стягнення, варто звертатися з цим до суду. «Грошові стосунки з перевізником раджу вирішувати через суд. Ми готові допомогти Вам скласти позивну заяву до суду», - пообіцяв юнаку посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ху Показати IP 13 Березня 2013 18:23
Мда Романюк під одну дудку з цими перевізниками пляше.
Валєра Китаєсь Показати IP 14 Березня 2013 11:56
Я раджу Арсен напиши ше одне звернення де просиш щоб покарали перевізника ось і все
Наталія Луцьк Показати IP 14 Березня 2013 14:32
Позорище, скрізь ходить, пише, скаржиться і не вимагає покарати, а гроші поможіть збити з перевізника. Іди, працюй і заробляй.....фу
аййа до Наталія Луцьк Показати IP 14 Березня 2013 23:59
Ага, фукай, смішна дівчинко))) Покарати, це як? 100 гривень адміністративних стягнень призначити? Чи скільки там за це "по тарифу"? І то в міський бюджет. Теж мені "покарання". Побили голову - іди працюй, чом ні! Подивилася б я на тебе, роботяго...
Андрій Показати IP 14 Березня 2013 16:37
Мабудь від громадської організації потрібно написати звернення щоб притягнули до відповідальності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus