USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька школа №7 стане ліцеєм

25 Травня 2011 14:27
Луцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №7 перейменували у «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 7 – природничий ліцей Луцької міської ради» – на освітній заклад чекає реорганізація.
Таке рішення прийняли на сесії Луцької міської ради у середу, 25 травня.
Як розповів начальник міського управління освіти Олег Гребенюк, школу вирішили перейменувати з метою поліпшення профільного навчання та професійної підготовки учнів. Відтепер у цьому закладі будуть поглиблено вивчати природничі науки.
Депутати одночасно затвердили статут комунального закладу, а директору школи Ніні Карюк доручили оформити відповідні реєстраційні документи та подати їх для державної реєстрації.
Контролювати виконання цього рішення обранці доручили першому заступнику міського голови Святославу Кравчуку та постійній комісії міської ради з питань освіти, науки, культури і мови.
Нагадаємо, рішення про зміну профілю школи №7 підтримати на сесії рекомендувала постійна депутатська комісія міськради з питань освіти, науки, культури та мови ще 23 травня.
Як пояснювала тоді директор школи Ніна Карюк, для учнів з 1 по 9 класи залишиться колишня структура. З 10-го класу учні зможуть вибирати профільний напрям: екологічний або економіко-географічний. За бажанням учнів може бути також сформований загальноосвітній клас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Metaller Показати IP 25 Травня 2011 16:19
Гребенюк підняв школу в якій колись працював вчителем історії. Молодець!
мама учениці Показати IP 25 Травня 2011 19:08
а який цікаво критерій відбору, яку школу робити ліцеєм? Чому сьому? Дуже слабкий викладацький склад, особливо старших класів. Діти не займають ніяких місць на олімпіадіх, змаганнях, не чути їх спортивних чи творчих конкурсів. Уроків фізкультури не буває по пів-року. Що може вона славиться якимось науковими здобутками чи визначними педагогами? Але довести нічого не можна, тому що директриса ДУЖЕ великий майстер домовлятися з будь-ким про будь-що. Багато батьків, які живуть просто в сусідніх будинках від школи, везуть свох чад в 4-ту чи 1-шу, аби не туди. А ви ліцей!?!?!?
Лучано Показати IP 25 Травня 2011 20:14
Колектив вчителів там досить добрий. Проте керівництво дійсно слабеньке - тому й немає достатньої наполегливості у встановленні досягнень та цілей. Тому й діти задніх пасуть.
911 Показати IP 25 Травня 2011 20:22
Звичайна школа,з нормальним викладацьким складом.Призові місця на олімпіадах в нашій корумпованій країні НЕ ПОКАЗНИК.Сама закінчила цю школу ,і в університеті,де навчались студенти з усіх куточків України та й іноземців вистачало,була одинадцятою студенткою в рейтингу на курсі(з 320).Мала змогу порівняти. І можу порівняти знання іноземної мови учнів спеціалізованої 1-ї школи і звичайної 7-ї. А керівник повинен вміти "домовлятись "з будь-ким,бо інакше заклюють,навіть найталановитішого .І по 1000 грн з учня на ремонт класу не вимагають,як у 4-й школі.І не кажуть батькам майбутніх першокласників :"ми простих дітей не беремо",як в тій же 4-й. Тому вважаю випади мами учениці не обгрунтованими.
мама екс-учениці Показати IP 25 Травня 2011 21:57
Моя дочка закінчила сьому школу,добре здала ЗНО без репетиторів і зараз успішно вчиться на хорошій спеціальності на державній формі. Не всі додаткові бюджетні кошти мають іти на гімназії!! Дайош рівний доступ до якісної освіти!
учителька Показати IP 25 Травня 2011 22:05
у сьомій школі є медбраат який тільки те робить що всім носить хабарі от і результат природничий ліцей
мама першокласника. до учителька Показати IP 2 Вересня 2013 09:54
Цей колишній медбрат тепер заступник директора!!!
вінстон Показати IP 26 Травня 2011 09:03
ну бля і мудаки! нехай перейменують 4 гімназію чи першу школу? куди дитину вести? в інтернат?
Батько учня ЗОШ №7 Показати IP 27 Травня 2011 19:33
Учитель, який хоче мати високі результати навчання, повинен знати стилі пізнання своїх учнів, покладати це в основу організації спільної діяльності педагога і школярів на уроці - це все про вчителів школи.Вітаю педагогічний колектив з присвоєнням природничого ліцею для ЗОШ №7. Я бачу по своему сину, що він краще почав навчатися і любить ходити до школи. На останньому дзвонику мені було приємно бачити іскорку в очах моєї дитини, яку відзначили грамотами за досягнені успіхи.
Студент біологічного факультету, колишній учень Показати IP 27 Травня 2011 19:50
Адже кожна людина мріє про самовдосконалення. Але не кожен з мрійників готовий докласти до цього свої зусилля. Очевидно, що від педагога багато в чому залежить майбутнє його підопічного. Почуття гумору, підтримка, участь, порада - ось те, що крім професійних навичок визначає вчителів ЗОШ №7. Вітаю Вас із природничим ліцеєм.Це круто.
Отец учениц Показати IP 27 Травня 2011 20:22
Почитал очень внимательно все коментарии и скажу Вам откровенно. У меня в этой школе учатся две доци. Школа супер, может одна единственная в Украине в которой еще есть дисциплина и порядок, возможно благодаря деректору,заучам и учителям. Знание дети получают супер.Я рад что мы уже лицей
Колишня учениця Показати IP 27 Травня 2011 23:32
Я навчалась в 7 школі ,і хочу щоб мої дітки ходили тільки туди,не тому що вона елітна чи не елітна,а тому що вона для мене САМА КРАЩА!!!!!Хоча деяких заучів слід звільнити і тоді ліцей буде процвітати знаннями.
колишня учениця))))) Показати IP 8 Грудня 2012 15:41
я закінчила цю школу і ось, що я вам скажу: викладацький склад досить сильний, а якщо ваша дитина погано вчиться і чогось не знає, то це залежить від самої дитини. Я закінчила школу з золотою медаллю і мої батьки ніразу не носили ніяких хабарів! поступила на державну форму навчання в університет і це завдяки тим знань, що дали мені вчителі 7 школи. Так що ця школа одна з найкращих шкіл Луцька!!!
колишня учениця))))) Показати IP 8 Грудня 2012 15:42
я закінчила цю школу і ось, що я вам скажу: викладацький склад досить сильний, а якщо ваша дитина погано вчиться і чогось не знає, то це залежить від самої дитини. Я закінчила школу з золотою медаллю і мої батьки ніразу не носили ніяких хабарів! поступила на державну форму навчання в університет і це завдяки тим знань, що дали мені вчителі 7 школи. Так що ця школа одна з найкращих шкіл Луцька!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus