USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі аптекарі обіцяють завтра покінчити із дефіцитом марлевих пов’язок

2 Листопада 2009 13:23
За день-два в аптеках Луцька буде достатньо марлевих пов’язок. Про це 2 листопада повідомив «Волинським новинам» виконавчий директор мережі аптек «Сальве» Тарас Монець.
Про дефіцит марлевих масок ішлося на екстреному засіданні міського штабу оперативного реагування з питань запобігання виникненню захворюваності на грип серед населення. Тарас Монець розповів, що у вихідні завдяки сприянню заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука із держрезерву було виділено 270 тисяч метрів марлі для пошиття нових пов’язок. Фармацевт зауважив, що загальна ситуація складна, бо постачальники майже не пропонують антивірусних препаратів і ватно-марлевих пов’язок.
Водночас, присутній на нараді директор фірми «Волиньфарм» Святослав Шайко зауважив, що за останні дні луцькі аптеки продали півторамісячну норму противірусних препаратів. Городяни добре розкуповують препарат Амізон, оскільки він доволі дешевий. Досі залишається дефіцитною оксолінова мазь. Щоб частково зняти напруження, до міських аптек надійшло 9 тисяч упаковок арбідолу.
«Ситуація контрольована. Потрібно витримати перший наплив людей, а далі питання «уляжеться», - зауважив Cвятослав Шайко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus