USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі таксисти з’ясовували стосунки. ФОТО

2 Жовтня 2010 16:55
Більше 20 таксистів зібрались на проспекті Волі в Луцьку, аби взяти участь у конкурсі на визначення найкращої служби таксі, який вперше відбувся в обласному центрі.

Змагання проводилось 2 жовтня в рамках четвертого за ліком фестивалю «АвтоЛуцьк 2010».

Як розповів начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту економіки Луцькради Олександр Середа, який був одним з організаторів конкурсу, у змаганні свою спритність та професійність демонстрували шість міських служб таксі.

«Всього в Луцьку 7 служб і 11 позивних. Одна служба чомусь не захотіла брати участь. Але вийшло цікаво. Серед водіїв була навіть одна жінка-таксист», – сказав він.

Кращих визначали за декількома номінаціями. Так, у конкурсі на автоперевезення, у якому потрібно було якомога швидше проїхати дистанцію і не розлити стакан з водою, розміщений на даху автівки, найспритнішим виявився водій зі служби «Євро Таксі Ера».



У конкурсі на знання міста перед таксистами стояло завдання швидко дістатись до пункту призначення без допомоги навігатора. Таких, які не знали куди їхати, не було, стверджує Середа.

Крім цього, організатори інспектували таксистів на знання ними своїх прав і обов’язків, визначали рівень укомплектованості. Єдиним зауваженням до водіїв, каже Середа, була відсутність медичних довідок та деяких відміток у сервісних книжках.

Переможці стануть відомі вже за декілька днів – після підрахунку балів оргкомітетом. Але, зі слів Середи, акцент у конкурсі робили не на це.

«Питання стоїть не в тому, хто кращий. Ми проводили захід не для того, аби акцентувати увагу на тому, що хтось кращий, а хтось гірший, а, щоб ще більше згуртувати працівників таксі. Ми хочемо, щоб їм не спадало на думку, що хтось може відібрати їхній бізнес. Крім, того на таких акціях вони один на одного рівняються. Тому такі заходи ми будемо проводити щорічно», – пояснив чиновник.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus