USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі тролейбуси можуть зупинитися 16 лютого

27 Січня 2010 10:07
Працівники Луцького підприємства електротранспорту попередили владу про ймовірний страйк, який планують розпочати 16 лютого. Акція непокори відбудеться, якщо тролейбусникам не виплатять заборговану зарплату за останні три місяці.
Тролейбусники оголосили про ймовірний страйк учора на зборах трудового колективу підприємства електротранспорту, - повідомляє Волинське телебачення. Їм набридло чекати своєї зарплатні – загалом на сьогодні борги із зарплати сягнули 2,4 мільйона гривень.
На зустріч із працівниками тролейбусного депо прийшли депутати міської ради та заступник голови Петро Гоцалюк. Разом із директором підприємства Костянтином Патракеєвим вони спробували роз’яснити водіям – хто та з яких джерел мусить виплачувати їм зарплату.
«Грошей немає, бо нам не додали державних субвенцій. Знаємо, що кошти вже ось-ось мають надійти також з місцевого бюджету. Зачекати, вони надійдуть», - просить керівник депо.
Депутат міської ради Вадим Вітинський вважає, що водії депо стали заручниками невмілого господарювання попереднього керівництва підприємства електротранспорту.
«Я вам обіцяю, що ми будемо ініціювати притягнення до відповідальності колишнього директора Івана Кубіцького», - каже депутат.
Проте тролейбусники не ймуть віри обіцянкам влади.
«Ви нам конкретно скажіть – якого числа ми одержимо заборговану зарплату. Не треба нас годувати обіцянками», - кажуть працівники підприємства.
Незважаючи на чергову обіцянку Петра Гоцалюка перерахувати тролейбусному депо 1 мільйон гривень з міського бюджету, працівники підприємства таки проголосували за страйк. Початок акції непокори – 16 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Игорь114 Показати IP 27 Січня 2010 14:56
Моя фотка:) виконана 26.09.09 пыд час орендування тролейбусу фаними транспорту:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus