USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькрада прибирає парк міста руками студентів. ФОТО

1 Листопада 2013 12:00
Відділ екології Луцької міської ради організував санітарно-екологічний день з прибирання парку в районі вулиці Потебні, - повідомили у прес-службі міськради.

У толоці беруть участь близько 300 чоловік. Це - студенти Луцького вищого професійного технічного училища, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Луцького національного технічного університету. Транспортне забезпечення здійснюють Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» та ЖКП №2.

Учасники толоки отримали рукавиці і мішки для прибирання території парку. За допомогою спеціальної техніки відбувається ліквідація стихійного сміттєзвалища, яке тут утворили жителі навколишніх будинків, - йдеться у повідомленні міськради.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока звернувся до лучан, працівників організацій та навчальних закладів долучитися до загальноміських санітарних днів і прибрати сміття та тверді побутові відходи біля своїх офісів і установ, щоб сніг не прикрив результати безгосподарності. Також ще не пізно підсаджувати дерева. «8 листопада на базі ДНЗ №33 відбудеться акція з посадки дерев «Ми козачата українського роду, садимо дерева, бо любимо природу», – повідомив Борис Сорока.

Нагадаємо, захід відбувся 1 листопада у рамках загальноміської акції «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна» на підтримку Всеукраїнського руху «Робімо чистим світ» під гаслом «Чиста Україна – чиста земля».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus