USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьку міську лікарню ледве не змило разом зі сміттям. ФОТО

8 Серпня 2013 21:00
Луцька міська клінічна лікарня має чим славитися. У ній працюють прекрасні лікарі, у закладі проводиться ремонт, установа має якісне медичне обладнання. Тому лучани часто користуються послугами цього лікувального закладу.

Проте сильна злива, що пройшла наприкінці липня у Луцьку, значно зіпсувала не лише приміщення але й територію навколо самої лікарні.

На фото кореспондента Волинських Новин можете побачити купу сміття, зокрема будівельного, яка збиралася на задньому дворі лікувального закладу упродовж близько двох років. Оскільки сміття не вивозилося вчасно, то наплив води під час зливи ледь не зніс паркан разом з відходами. Частина будівельного непотребу разом із водою спускалося вниз по вулиці – до річки Сапалаївка. Сильний потік вимив великий яр, що заввишки сягає інколи навіть зросту людини.

Якщо додати до цього великі зарості трави і гілок дерев, які заважають видимості, то загроза людському життю і здоров’ю існує доволі велика. Сподіваємося міська влада відреагує і ліквідує сміття та новоутворений яр. У темну пору доби мандрувати парком імені 900-річчя Луцька, особливо поблизу Луцької міської клінічної лікарні, Волинські новини не рекомендують.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олег Показати IP 8 Серпня 2013 22:16
Нікому то всьо не треба. Зверху марафєт наведуть, а шо там ззаду - то нікого не цікавить. Головне відзвітуватися. А ями дійсно порядочні. Добре шо я там не хожу, бо ногу зламать як мити дати.
Читач Показати IP 8 Серпня 2013 22:18
Успехи медцыны огромны. Многим возврвщено зрение. С появлением зрения возникают новые проблемы - квартира, ремонт в ней, изображение в зеркале тробует замены. Вывоз мусора... Нет мусора, до ливня не видел.
Управління лікарні Показати IP 9 Серпня 2013 09:23
Ремонтні роботи в лікарні проводяться постійно і будівельне сміття регулярно вивозиться. Представлені на фото ділянки є місцем збору будівельного сміття на території лікарні, розташовані в спеціально відведеній для цього зоні. Через цю ділянку під час зливи потік води з проспекту Відродження ніс з собою велику кількість змитого сміття, яке затримувалось сіткою паркану. Ця територія буде розчищена в порядку черги після більш нагальних питань відновлення електропостачання, прибирання підвальних приміщень та багатьох інших. Організації, які бажають допомогти в розчистці території лікарні після стихійного лиха, просимо звертатись до управління лікарні.
Лучанка Показати IP 9 Серпня 2013 09:38
Мене вбиває оця фраза у статті:"сміття збиралось упродовж двох років"...серйозно?цікаво, звідки така інформація?журналісти,ви що туди два роки ходили і бачили це сміття, а тепер після зливи вирішили що настав час для вашої статтейки чи як?
Вікінг до Лучанка Показати IP 9 Серпня 2013 10:27
Упродовж близько двох років - там смітник будівельного мотлоху. Може, його й вивозять трохи, проте одразу знову виростає купа. Не думаю, що доцільно, щоб там був смітник постійно. Через той смітник вода нормально не сходила, тому й паркан похилився і знизу утворився рів. Сильна течія це зробила.
235 Показати IP 9 Серпня 2013 10:01
"територія буде розчищена в порядку черги після більш нагальних питань". А антисанітарія біля цього сміття, це що не нагальне питання! Біля медзакладів не повинно сміття збиратись, щоб не розводилось всілякої гидоти біля сміття, це лікарня там повинно бути стерильно! Чи не так, панове управління лікарні! Думайте!
((((())))) до 235 Показати IP 9 Серпня 2013 11:32
Стерильно може бути тільки у відділеннях лікарні, а не біля неї.Якби потрібно було щоб на території була стерильність, то туди б не пускали жодної людини і машини би не заїжджали з вулиць))Думайте, що пишете шановні
Туристка Показати IP 9 Серпня 2013 11:08
Часто люди скорочують собі дорогу перепригуючи той паркан і топкаючись по звалищі. Сміття там і дійсно давно, а ями і рови утворились навкруги всієї річки, тож в темну пору ходити зась!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus