USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку надрукують 3 тонни бюлетенів

15 Жовтня 2010 17:34
Щоб забезпечити кожного луцького виборця п’ятьма бюлетенями, треба надрукувати 3 тонни паперу. Про це сьогодні повідомив голова обласної виборчої комісії Микола Євтушин.

Він зазначає, що така кількість бюлетенів створить проблеми у їх транспортуванні.

«Є велика складність у транспортуванні бюлетенів. Якщо на тій виборчій кампанії це був один бюлетень по списку, тепер це буде в два рази більше. На одне місто Луцьк припадає десь три тонни паперу. Це ж треба чимось його везти», - каже Євтушин.

Звернув увагу також Євтушин й на охорону виборчих бюлетенів, адже саме через їх велику кількість сейфів не вистачить. Відтак бюлетені почнуть посилено охороняти просто на місці їх друкування.

«Дуже велику увагу приділено на цих виборах охороні самого процесу виготовлення бюлетенів і їхнього транспортування. Все керівництво наше міліцейське приділяє цьому велику увагу. Укладені договори з усіма друкарнями… Чітко стоїть вимога про місця зберігання бюлетенів територіальними виборчими комісіями. Вже є домовленість про те, що бюлетені будуть супроводжуватися охороною міліції», - зазначив голова комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Dino Показати IP 16 Жовтня 2010 09:37
Успіхів вам пане Миколо!
шулер Показати IP 16 Жовтня 2010 10:26
Каруселі вже готові і списки складені, хто прийме у них участь по 50 грн. за голос. Один із кандидатів вже це підготував.
Иннокентий Бэст Показати IP 16 Жовтня 2010 21:46
"Каруселі вже готові і списки складені, хто прийме у них участь по 50 грн. за голос" - а чтобы их получить, нужно будет открыть карточку в одном из банков нашего города? ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus