USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьку загрожує весняні паводки

2 Лютого 2010 09:19
Навесні кілька мікрорайонів обласного центру Волині можуть опинитися у воді. Якщо сніг не розтане впродовж лютого, - прогнозують синоптики.
На сьогоднішній оперативній нараді Луцького міськвиконкому його голова Богдан Шиба повідомив, що синоптики навесні очікують підтоплення міських вулиць і майданчиків із нерівномірним рельєфом. Найбільша небезпека загрожує Омельянівському масиву.
Мер закликав свого заступника Бориса Сороку «розгорнути прогнозування» і підготуватися до можливого паводку після закінчення снігопадів у лютому.
Шиба наказав підготувати рятувальну техніку та насоси для відкачування води з аварійних вулиць, підготуватися до риття канав для збору талої води.
Голова міськради жалкує, що ці заходи будуть здійснені за відсутності бюджету міста на 2010 рік. «Потрібно знайти способи, адже природа не питає: чи затверджений бюджет», - сказав Богдан Шиба.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 2 Лютого 2010 11:55
Я думаю весняні паводки будуть в любому випадку, а от чи великі чи малі це інше питання. А міська влада як завжди буде на словах готуватися і нічого не буде підготовлено, а потім будуть заявляти: - "Ми робимо все, що можемо"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus