USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Луцькводоканал» нагородили

12 Листопада 2013 11:52
КП «Луцькводоканал» нагородили дипломом учасника загальноукраїнського проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні – 2013» в номінації «Краще екологічно відповідальне підприємство України» за надання якісних послуг населенню. Про це повідомив начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук під час сьогоднішньої оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука.

Як зауважив Олександр Ткачук, у Державної екологічної інспекції у Волинській області налагоджена хороша співпраця з Луцькою міською радою у питанні захисту екології та дотримання чинного законодавства.

«Сьогодні приємно констатувати факт, що у місті Луцьку є одне з кращих підприємств, яке у загальноукраїнському проекті «Екологія, довкілля та природокористування в Україні – 2013 році» у номінації «Краще екологічно відповідальне підприємство Україні» стало переможцем», – констатував Олександр Ткачук.

Після вітальних слів він вручив директору КП «Луцькводоканал» Івану Корчуку диплом та книгу «Екологія, довкілля та природокористування в Україні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus