USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьким депутатам «болить» за стадіон і студентів без тролейбуса

30 Грудня 2009 12:37


Обранці луцької громади за 40 хвилин обговорили 15 депутатських звернень та запитів: від встановлення малих архітектурних форм – до реконструкції даху школи.
На сьогоднішній сесії міськради депутат Іван Смоленг запропонував контролюючим органам перевірити порядок розміщення малих архітектурних форм - кіоски мобільного зв’язку, фургони з продажу хлібобулочних виробів тощо. «Скоро молоко із таких фургонів продавати будемо», - обурюється депутат.
 
Інший обранець Ігор Давидов закликав луцького міського голову потурбуватися про реконструкцію бігових доріжок на стадіоні «Авангард». Можливо, навіть залучити до цієї справи відповідне профільне міністерство.
 
Депутат Богдан Дутчак розповів, що до нього звернулися 40 студентів Луцького національного технічного університету, що мешкають на вулицях Даньшина, Львівський та бульварі Дружби народів. Вони просять відновити тролейбусний маршрут № 14 «ДПЗ – поліклініка № 3». Він перестав діяти після страйку тролейбусників.
 
А ось депутат Андрій Козюра завернувся до директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, щоб після снігопадів у місті порядок на дорогах наводили швидше. «Принцип «навіщо прибирати – воно весною все одно розтане» тут не діє», - зауважив Козюра.
 
Секретар міськради Анатолій Бірюков розповів, що депутати нинішньої каденції провели 64 сесії. У той час, як обранці попереднього скликання 2002-2006 років – лише 27. Сьогоднішніми депутатами було схвалено 4 тисячі 558 рішень, а минулий склад Луцькради прийняв 2 тисячі 336 ухвал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus