USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцький депутат вимагає від держави 800 тисяч гривень

28 Травня 2010 09:39
Депутат Луцької міськради Дмитро Москвич подав цивільний позов до прокуратури та Держказначейства – хоче, щоб йому відшкодували збитки, завдані під час досудового слідства.

Як повідомив представник Москвича адвокат Юрій Щирба, загальна сума позову 800 тисяч гривень. Із них 300 тисяч – гроші, витрачені на юридичні послуги. Моральну шкоду оцінено в 500 тисяч гривень.

«Відносно Дмитра Москвича було порушено кілька кримінальних справ. Він довгий час перебував під вартою. Згодом вироком апеляційного суду Волинської області його виправдали. Вирок Верховний суд залишив без змін і він вступив у законну силу. Згідно з законодавством, Дмитру Москвичу повинні відшкодувати збитки», - зазначив Щирба

Відповідачами у справі є прокуратура Волинської області, прокуратура міста Луцька, Головне управління Держказначейства України та управління Державного казначейства у Волинській області.

«Ми намагалися у досудовому порядку вирішити це питання. Ми звернулися з проханням відшкодувати ці витрати до прокуратури. Але нам відмовили», - розповів адвокат.

Втім, попереднє судове засідання, призначене на 27 травня так і не відбулося. На слухання не з’явилися представники Державного казначейства України та області.

Щоб дотримуватися «букви закону», судове засідання перенесли на четверте червня. Адже тільки на попередньому засіданні сторони мають право заявити ряд клопотань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
знающий Показати IP 28 Травня 2010 10:58
Что ж, Димка прав, отмазался, а теперь ещё и бабла срубит. Железно срубит, правда сумму подстригут.
народный суд Показати IP 28 Травня 2010 13:08
Москвич Д. депутат "от Луцкого народа" - взяточник,коррупционер,вымагатель,пренеприятнейшая личность,бездарный бизнесмен,который действительно требовал деньги за решение вопросов (чем и продолжает заниматься).
всенародний суд до народный суд Показати IP 29 Травня 2010 11:19
Народному суду і не тільки! Міські депутати у своій більшості, свою роботу сприймають як заробляння грошей для себе а не для громади міста та Луцька. А це тому що вони не цураються хабарів навіть 100 долярів, а це тому, що вони всі бідні, ліцемірні, не мають державного мислення і не можуть бути депутатами міської ради. Так що думайте шановні Лучани на майбутне. Москвич,Пилипович,Зелінський,Никитюк,Мамосюк та їм подібні ГЕТЬ!
москалик Показати IP 28 Травня 2010 14:16
Народний суд правий..
Скорпион Показати IP 29 Травня 2010 12:49
Наконец-то можно обсудить ещё одного козла Москвича! Самое интересное, что наверняка многие знают кто такой на самом деле Москвич & К. Поэтому, предприниматели большие и маленькие пишите и говорите всё что знаете об этих уродах. А прокурору Решетнику выговор от народа, потому что Москвич должен сидеть в тюрьме!
Htos Показати IP 29 Травня 2010 16:38
вся проблема в том, что Решетник тоже должен сидеть в тюрьме - давно и надолго. а Москвич это даже не повод для разговора, жалкий человечишко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus