USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький Євромайдан готовий стояти до останнього. ФОТО

30 Листопада 2013 11:49
Активісти Євромайдану у Луцьку готові до того, що події розвиватимуться так, як у Києві та переконані, що зможуть вистояти.

Учасники Євромайдану у Луцьку розповіли, що готові до спроб розгону майдану та сподіваються, що зможуть вистояти. Надії покладають на підтримку міської влади, представники якої обіцяли допомагати мітингувальникам. Однак, вони розуміють, що міліція не підпорядковується міській раді та виконуватиме накази найвищого керівництва.




ЧИТАТИ ЩЕ: ЄВРОМАЙДАН У КИЄВІ РОЗІГНАЛА МІЛІЦІЯ. ВІДЕО

«Наразі непорозумінь з правоохоронцями не виникало. Ми їх запрошували пити чай, але вони чомусь не хочуть. Були провокації з боку «тітушків», але не можна порівнювати це з Києвом, тут усе відбувається дуже мирно. Декілька наших дівчат були у Києві. Вони повернулися сьогодні вночі та розповіли, що просто втекли звідти – там «беркут» бив усіх без розбору – дівчат, хлопців, маленьких, старих», - розповіла Волинським Новинам активістка луцького Євромайдану Юлія Гульчак.
Окрім того, лучани зберуться завтра, 1 грудня, на Театральній площі в обласному центрі. Там відбудеться народне віче «Ні – диктатурі!».
Про це на сторінці у Фейсбуці розповіли активісти Євромайдану у Луцьку.
Вони запрошують усіх охочих приєднатися до віче у Луцьку о 13.00.

Також луцькі євромайданівці записуватимуть охочих поїхати до Києва.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Всезнайко Показати IP 30 Листопада 2013 14:14
Стійте, дурники, скоро достоїтесь. Яценюк - кролик, Тягнибик і Клічко кантужений не можуть дочекатись виборів 2015 року, їм треба громадянську війну, а ви стійте за них... Згадайте історію, бій під Крутами, тоді теж патріоти кинули під розстріл таких як ви...
Сашко до Всезнайко Показати IP 30 Листопада 2013 15:20
Згідний з попереднім коментрем. Яценю та Кличко не найкраща заміна теперішньому президенту. Яценюк це ще той садист, а Кличко хоч і хороша людина, так політик з нього не кращий будь-якого актора.
Ігор до Сашко Показати IP 30 Листопада 2013 15:28
Підтримую, оскільки такі активісти не є найкращі предиденти на посаду президента. Їм необхідна тільки влада, а прості люди для них пішаки. Он чому у Києї їх ьсеред ночі на Майдані не було?
корінний лучанин до Сашко Показати IP 30 Листопада 2013 15:47
Не про Яценюка Кличка зараз скажу. В США Президентом був обраний Рональд Рейган, а він був актором. І пробув на посту 2 терміни. Американці його обирали,за те що був дієвим ПРЕЗИДЕНТОМ.Що хотів цим сказати? Неважливо хто за професією.А демократія там є, там країною не торгують. ТАМ ЗАКОННІСТЬ ПАНУЄ! В НАС -ПО ПОНЯТІЯМ!
ar до Всезнайко Показати IP 30 Листопада 2013 18:49
так ти і є той самий дурник раз так думаєш.
Р.Чапюк Показати IP 30 Листопада 2013 17:48
Б.П.Клімчуку Борисе Петровичу! Проявіть громадянську і державну відповідальність! У зв’язку з організованим Януковичем кривавим побоїщем студентів на столичному євромайдані подайте в знак протесту заяву у відставку. Служити кату молоді аморально на любій посаді!
Р.ЧапюкУ до Р.Чапюк Показати IP 30 Листопада 2013 20:26
...і "пришлють" донецького і вам тоді мало не здасця!:) Ви хоч думайте що пишите!!!
Кміт Показати IP 30 Листопада 2013 19:07
Країні - достойного майбутнього!
ДЕМОКРАТ Показати IP 30 Листопада 2013 19:21
СТАРИЙ ЛИС ПОСЛУХАЙ ЧАПЮКА ЗАБИРАЙ РЕГПРИСЛУГУ І БІЖИ З БОГОМ БО ВИШВЕРНЕМО З ПОЗОРОМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus