USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцький Євромайдан стоятиме до кінця 2014-ого, – офіційна заява

13 Січня 2014 16:20
Євромайдан буде активно діяти і структуруватися впродовж 2014-го року, - про це заявили представники Волинського обласного осередку Всеукраїнського об’єднання «Майдан» сьогодні, 13 січня, під час презентації новоствореної організації.

Під час круглого столу євромайданівці оголосили склад ради, сформованої з 24 людей. Серед пріоритетів діяльності окреслили:

- перезавантаження влади,
- зміна Конституції України - з метою розбудови демократичної, правової держави та балансу різних гілок влади;

- підписання Угоди про асоціацію з ЄС та звільнення політичних в’язнів, зокрема і Юлії Тимошенко.

Член ради, представниця Асоціації молодих реформаторів Марія Доманська наголосила, що робота об’єднання буде спрямована і на створення чіткої структури об’єднання з міськими, районними і сільськими представництвами.

Євромайданівці впевнені, що це вдасться, бо є підтримка народу. Для прикладу навели такий факт, що вчора в Горохові біля 300 людей вийшли у дощ і сніг на підтримку ідеї.

Також учасники народного об’єднання «Майдан» сказали, що зараз збирають підписи депутатів облради про відставку Бориса Климчука та Володимира Войтовича як управлінців і хочуть відкликати їх як депутатів, мовляв, вони не гідні представляти громаду.

Окрім того, у діяльності об’єднання є плани щодо бойкоту підприємств, які належать Партії регіонів і підприємств тих волинських народних депутатів, які не підтримують євромайданівців.

Заступник голови ВОО партії «УДАР» Ігор Алєксєєв закликав усіх приєднуватися до діяльності активістів: «Те, що відбувається сьогодні в Україні, має чіткі ознаки будування тоталітарного режиму. Перші ластівки - те, що відкрили кримінальні справи проти учасників Євромайдану, а таких лише 6 в Луцьку. Ми хочемо завтра прокинутися в Україні, а не на провінції Росії, тому треба діяти вже і всім. Зараз триває боротьба за виживання української нації. Ми не отримали належної підтримки від США чи Європи, тому усе залежить лише від нас».

Своєю чергою, голова ВМГО «Національний Альянс» Майя Москвич запевнила, що сьогодні ніхто не може стояти осторонь: «Майдан починався за євроінтеграцію, а дійшли до того, що треба змінювати систему, бо була ілюзія демократії, а насправді люди нічого не вирішують. Ми розворушили кубло зла і зрозуміли, як коріння увійшло глибоко в усі сфери нашого життя. Майдан буде цілий рік, вже далі вирішуватимемо, в якому форматі, але для цього потрібно багато людського, фінансового ресурсу. Зараз не може бути, що хтось стоїть осторонь, цей рік треба присвятити Україні. Щоб до нас приєднатися, треба звернутися до будь-кого з учасників ради і розповісти про власну ініціативу».

Наостанок голова Волинської асоціації фермерів та приватних землевласників Лук’янчук Віктор запевнив, що волинська організація відчуватиме і міцну підтримку аграріїв краю, а це - понад 900 фермерів і 165 тисяч одноосібників, які є членами організації трударів.

Основним відбором і принципом «чистоти» рядів ГО «Народне об’єднання «Майдан» назвали коіфіцієнт корисної дії: якщо людина лише говоритиме про свою підтримку, а на ділі нічого не робитиме, об'єднання позбудеться таких учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
стверджую Показати IP 13 Січня 2014 16:26
Обіцянка-цяцянка, а дурникам радість.
очевидиця Показати IP 13 Січня 2014 17:01
Дурні люди.
Анонім Показати IP 13 Січня 2014 17:09
щедра земля украинская на идиотов.а стояти вони будуть покі жюлька та америкоси бабло будуть давати,як тількі перестануть розбіжаться на другій день,це ж шісткі які нічого не вирішують,а тількі бабло відробляють.
Лучанин Показати IP 13 Січня 2014 20:29
Нехай стоять, якщо господаря в місті немає. Я вже давно намагаюся це місце обходити. Гидко на це все дивитися. І чому тільки до кінця 2014? А далі? Створили свою країну в країні, то нехай живуть до кінця життя. P.s.: а чому біля прокуратури в палатках на свята нікого не було? Чи там як на роботу - на захист тільки в робочі дні?
квн Показати IP 13 Січня 2014 20:44
хто з лідерів щось путнє зробив на Волині? Я не хочу щоб мною керували невігласи і хулігани
Сергій до квн Показати IP 15 Січня 2014 13:19
Що ви зробили для своєї держави? Опишіть!Що ви зробили особисто для Волині? Щоб говорити щось спочатку зробіть самі .
Дмитро Показати IP 13 Січня 2014 21:19
зовсім здуріли розходтесь вже а то вже ідіть карще працюйте десь
Сергій до Дмитро Показати IP 15 Січня 2014 13:20
Дмитро вам не стидно буде дивитись вашим дітям в очі?
Лучанин Показати IP 14 Січня 2014 09:30
хто ще вірить цим пустодзвінам , судячи з фото нам нічого вже не допоможе бо ці ще не долізли нікуди а їх вже гнати треба месії мать їх(((
Сергій Показати IP 15 Січня 2014 13:24
Лучанин опишіть що ви зробили для свого міста. Які кроки ви зробили проти корупції. Вас запитає ваша дитина чи онук а що ти зробив для того щоб жити краще? Ви відповісте нічого сидів дома пропукував диван) Хлопці роблять за вас справу! Долучайтесь ще є час! Кожна людина в Україні має право висловлювати свою думку і має бути впевненою що не прийдуть дзядзі за ту думку і відіб'ють голову)
До Сергія Показати IP 15 Січня 2014 21:46
те що я зробив і роблю не варте того щоб тут писати, мої діти дивлячись на мене розуміють реалії життя і бачать різницю між цими самопіарщиками і тими хто зарахунок таких як ви заробдяють собі дивіденти, якщо Ви не розумієте що відбувається мені справді Вас шкода.Дай Бог щоб ЛУЧАНИ весь цей цирк зрозуміли і ніколи за них не віддали свій голос.
22 Показати IP 19 Листопада 2016 14:14
Краще там не стояли . Жити було краще . А зараз повна задніца

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus