USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мамосюк каже, що з нею «конкретно по-пацанячи» розібралися Пустовіт з Шибою

31 Травня 2010 12:41
Депутат Луцької міської ради Світлана Мамосюк підтвердила інформацію про її виключення з ВО «Батьківщина» і запевнила, що це було зроблено з ініціативи голови міської організації партії, члена виконавчого комітету Луцької міської ради Григорія Пустовіта та за вказівкою луцького міського голови Богдана Шиби.

Нагадаємо, що про виключення Мамосюк з партії повідомив 31 травня Григорій Пустовіт.

«Зі мною конкретно, по-пацанячи розібрався Богдан Шиба. За його вказівкою Пустовіт зібрав бюро і при моїй відсутності – я була за межами області – виключили мене з ВО «Батьківщина», - повідомила Мамосюк.

Як розповіла депутат, бюро виключило її 27 травня, одразу після сесії Луцькради. «Мені у п’ятницю, 28 травня, подзвонив Григорій Олександрович Пустовіт і сказав, що мене виключили з трьох причин: моє неголосування по «харківських угодах», моє неголосування по Бандері і те, що я на виборах працювала у комісії від штабу Гриценка» - розповіла Мамосюк.

Безпосереднім приводом до її виключення з партійних рядів Мамосюк вважає її депутатський запит, озвучений на сесії міськради 27 травня. Тоді Мамосюк заявила, що з людей житлово-комунальні підприємства стягували плату за прибирання прилеглих територій, але межі цих територій не були встановлені. Окрім того, вона навела низку фактів стосовно формування тарифів. А прокуратура, яка повинна контролювати дотримання законності, вживала лише формальних заходів прокурорського реагування.
Натомість низка службовців прокуратури (і обласної, і міської) буцімто отримувала «подяку» від влади, приміром, у вигляді квартир.
Тоді цей запит Мамосюк депутати не підтримали. Мамосюк вважає, що це сталося через те, що багато хто з депутатів, в тому числі й Богдан Шиба, не зацікавлений, аби цьому питанню "дали хід". Тому їй і захотіли "закрити рота", - важає Мамосюк.

«У Пустовіта є велике бажання отримати квартиру, поки ще мером є Шиба» - сказала Світлана Мамосюк.
Вона додала, що вважає порушеною процедуру виключення з партії, оскільки спочатку повинна бути догана, й окрім того вона повинна була бути присутньою на засіданні бюро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
політофіл Показати IP 31 Травня 2010 13:25
А як виключенням з партії можна закрити рот? Депутатом же вона залишається. Рот закривають посадою а не виключенням.
Свєтік Показати IP 31 Травня 2010 13:30
Якщо людину виключать із якоїсь "батьківщини", то вона не зможе подавати депутатьські запити, я чи цікавитись формуванням тарифів? Знову хвороблива Свєтина бредятина.
прівєтік Показати IP 31 Травня 2010 20:31
От скільки слідкую за її виступами,ну нічого не можу сказати відносно її некомпетентності.Не можу втішити Шибу - права вона ,права.А от кого набрав на роботу в мерію голова?Одних дилетантів в економіці.
Теж геній Показати IP 1 Червня 2010 09:33
прівєтіку. Світлано Вікторівно, ви знову самі себе вихваляєте. Ваш стиль знають уже всі і за прівєтіками не ховайтесь. Так чесно і скажіть: я найрозумніша, наймудріша, найгарніша і взагалі найкраща. По меншій мірі ви у це вірите. А Шиба вам просто заздрить, що ви така геніальна.
свєтік-прівєтік до Теж геній Показати IP 1 Червня 2010 10:28
Не треба іронії! Все так і є насправді як ви описали. А в нашому фан-клубі економістів-комунальних поліцейських імені Свєти, її портрет стоїть в червоному кутку замість ікони.
Шибеник Показати IP 2 Червня 2010 21:07
Свєтіку-прівєтіку: Я і моя молода команда реформаторів ,коли граємо в дартс (зайняття саме для нас) жбурляємо в неї дротики.хоча так,та все таки ж насолимо їй. Ми наразі так думаємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus