USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мамосюк об’єдналася з Москвичем

4 Серпня 2010 10:56
У Луцькій раді 4 серпня під час сесії зареєстрували нову депутатську групу «Громадянська позиція».

Про це повідомив луцький міський голова Богдан Шиба.

Групу очолив депутат Дмитро Москвич. Уповноваженою представницею стала Світлана Мамосюк, а секретарем - Марія Богородецька.

Група складається поки що лише з трьох депутатів. Проте голова новоствореної групи Дмитро Москвич запевнив, що до цього депутворення в обранців - великий інтерес, й наразі тривають перемовини про входження до неї нових членів.

Нагадаємо, що 11 червня Світлану Мамосюк виключили зі складу фракції «БЮТ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Москвич Показати IP 4 Серпня 2010 11:08
нехай поремонтує зупинку біля базару, а то від його і мамосюкової громадської позиції на виборах залишаться ріжки та ніжки.
goodok Показати IP 4 Серпня 2010 13:22
Оце так дупутворення. "Собрались в кучу кони и люди". Я б їм не дозволив носити назву "Громадянська позиція", скоріш навпаки. Москвич своєю зупинкою вже не перший рік показує - як він "клав" на людей: таке страхоття майже в центрі міста! Мамосюк теж не дарма головмуніципалом стала. А ще взяти той факт, що в Москвича в парку є торгова точка, на якій і пиво, і горілка, і шашлик, а в підпорядкуванні Мамосюк будуть муніципали, які зокрема патрулюють парк, виявляючи там пиво, горілку і шашлик. От така взаємовигідна депутатська група ;)
несторонній Показати IP 5 Серпня 2010 12:54
Ну і команда зібралась.. брудний депутат, зав"язаний в корупційних скандалах і відома деструктивна скандалістка.. і ці люди будуть обличчям Гриценка у Луцьку!? Думаю виборці своє слово скажуть.
контра Показати IP 5 Серпня 2010 21:00
Брудний депутат отримав рішення Верховного Суду,яке повністю на стороні депутата,а скандалістка,як виявилось,скоріше має конструктивну громадянську позицію і те,що декому хочеться виявити за дійсне -повна брехня...виборці дійсно скажуть своє слово про те,хто відстоював їх інтереси всіма можливими методами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus