USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мерія побоюється, що від агітації Луцьк за ніч не очистять

26 Жовтня 2010 10:18
У ніч з п’ятниці на суботу комунальні служби Луцька очищатимуть Луцьк від агітаційних матеріалів, як того вимагає виборче законодавство.
Про це 26 жовтня під час оперативної наради повідомив луцький міський голова Богдан Шиба.
Згідно з чинним законодавством, завдання демонтувати усю агітацію покладається на комунальні служби органів місцевого самоврядування. Агітація припиняється о 24-й годині в п’ятницю.
Як коментував політолог Михайло Наход 22 жовтня під час ефіру передачі «Вибори по-волинськи», більшість операторів зовнішньої реклами за угодами з рекламонадавачами мусять самотужки демонтувати агітацію.
Проте перший заступник луцького голови Лариса Соколовська побоюється, що комунальні служби не справляться з усіма листівками та плакатами, що розклеєні по місту. Адже більшість з них висять не на спеціальних дошках та тумбах, а на деревах та стовпах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 26 Жовтня 2010 13:46
заставити б усіх цих клоунів пообдирати ці агітки, а двірники щоб їх контролювали, було б весело
пижик Показати IP 26 Жовтня 2010 15:02
Зібрати тих депутатів- і строєм по місту під свист виборців-хай би дерли то все. Хто швидше поздирає власними силами - той і виграв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus