USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мерія затвердила ціну дитячих харчів

26 Серпня 2010 09:39
Із першого вересня 2010 року Луцький міськвиконком 26 серпня визначив вартість харчування для дітей віком до семи років у дошкільних та шкільних закладах освіти від семи до 16 гривень на добу.
За пропозицією, яку озвучила начальник управління освіти Луцької міськради Анжела Масиник вартість харчування для дітей групи загального розвитку віком до трьох років становитиме сім гривень, для дітей віком від трьох до семи років – 10 гривень.
Така ж вартість харчування встановлена для вихованців груп компенсуючого типу.
Для відвідувачів дошкільного закладу №29 вартість харчування для дітей аналогічного віку становитиме 12 та 15 гривень відповідно. Дітям, які перебувають цілодобово у навчального закладі №28 вартість харчування становитиме 16 гривень.
При цьому, держава та батьки дітей або особи, що їх заміняють будуть оплачувати харчування порівну.
Масиник коментує, що у перспективі грошові видатки на харчування необхідно збільшувати, так як навіть при затверджених витримати усі встановлені норми не можливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus