USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканці луцького будинку залишилися без води

10 Вересня 2013 09:55
Ось уже три дні мешканці третього будинку по вулиці Йова Кондзелевича, що у Луцьку, змушені обходитися без благ цивілізації, а саме - без води. Будівля, що у Старому місті, - в аварійному стані. Тут несправна каналізація, а з водопровідних труб постійно тече вода. Та допомогти мешканцям будинку та вирішити такі проблеми комунальники не поспішають. Повідомляє ТРК «Аверс».

Старе помешкання на вулиці Йова Кондзелевича, давно потребує капітального ремонту. Проблеми в цьому будинку виникають постійно. Та на допомогу комунальників мешканцям годі й сподіватися. Валентина Сусько, яка проживає у квартирі на другому поверсі, розповіла, що одного ранку її розбудила сусідка знизу.

«4-ого числа, в сім ранку, прийшла сусідка і сказала, що я її топлю. Я в цей час ще спала, я водою не користувалася», - розповідає жінка.

Вона каже, у її ванній кімнаті не було й сліду від води, а от у сусідів - мокра стеля та стіни. Вони, стурбовані, бо вода текла прямісінько по трубах газового котла.

Неодноразові телефонні дзвінки на гарячу лінію не принесли результатів. Єдине, на що спромоглися працівники третього ЖКП, це - перекрити труби по стояку, щоб і надалі не топило приміщення. Мешканці двох квартир змушені купувати воду у магазині навіть, щоб просто попити та приготувати їжу. Про те, щоб помитися взагалі не йдеться.

Мешканка будинку Валентина розповіла, що перебуває третій день без води. Пані Валентина скаржиться, поспілкуватися з начальником комунального підприємства номер три не може, бо у його секретаря постійна відмовка.

Тож жінка навіть не може з’ясувати, у чому саме проблема підтоплення: чи то справді її причина чи можливо проблема у старій каналізації, яку мало би відремонтувати ЖКП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus