USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканцям будинку на Рівненській купили 3 квартири

19 Вересня 2012 17:33
Луцьке управління капітального будівництва за 1,2 мільйона придбало 3 квартири постраждалим мешканцям будинку на вулиці Рівненська, 109 у Луцьку.

Про це 19 вересня повідомив начальник управління капітального будівництва Луцької міськради Леонід Карабан під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міськради питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою.

«На сьогоднішній день придбано 3 квартири», - зазначив Карабан. До того ж, з його слів, вирішують питання купівлі ще однієї квартири, яка буде трохи більшою за площею.

Карабан нагадав, що на аварійно-відбудовні роботи будинку з Держбюджету виділили майже 12 мільйонів.

За словами головного будівельника міста, вже є перший транш на аванс обсягом 3,5 мільйона гривень.

Однак грошей в управлінні капітального будівництва ще немає, хоч його декілька днів назад направили до державної казни.

Він додав, що підзвітна йому структура уже провела процедуру закупівлі в одного учасника, моніторинг якої здійснило Мінекономрозвитку України. «Є висновок Міністерства, що ми процедуру застосували правильно», - сказав Карабан.

Тож управління практично приступило до виконання робіт. Зокрема, згідно проектної рекомендації лабораторії РНУ водного господарства, будівельники підсилили перший поверх.

Зі слів Карабана, наразі триває процес звільнення квартир перших двох під’їздів. Хоча він і додав, що це відбувається повільно, адже деякі мешканці не хочуть покидати свою домівку. Загалом з 28 квартир у першому та другому під’їзді звільнили лише 18.

«Той хоче, щоб ми йому перепланування зробили, той хоче, щоб ми йому, образно кажучи, золотий-позолочений унітаз встановили, а той каже, щоб ми взагалі нічого йому не робили, бо в нього там зроблено ремонт», - зауважив Карабан.

Окрім того, посадовець додав, що на капітальний ремонт житлового будинку на вулиці Рівненській управління капітального будівництва замовило проект на 210 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Cусід Показати IP 19 Вересня 2012 17:38
А в 3і4 підъїздах ремонт не будуть проводити?Дуже цікаво!!!
Александр Показати IP 19 Вересня 2012 18:42
Не будет ремонта там. Будут велосипедные дорожки рядом для лучанок)).
Лучанка до Александр Показати IP 20 Вересня 2012 10:14
Ти, "розумнику"..., ти знаєш хоч де ці дорожки потрібно робити? На пішохідній частині чи на частині,де автомобілі їздять??? ТИ МАБУТЬ, ТОЧНІШЕ, Я ВПЕВНЕНА,ЩО НЕ ЗНАЄШ ЩО ТАКЕ АВТО ТА ВЕЛОСИПЕД,БО розуму таке написати людині,яка має авто в житті не вистачить, хоча?:)Не знаю...,але видно,що психіка того)))...!!! Ремонти має власник Ліга Нови робити,а не міськ рада, ото там і питайтеся,а не тут!
Александр для Лучанки Показати IP 20 Вересня 2012 15:14
Понятненько...можно я попрошу Вас отгадать загадку? Кирпич весит 1 килограм и пол-кирпича, сколько килограммов весит кирпич?
Неужели два?
Александр Показати IP 20 Вересня 2012 21:22
Зачем подсказал? Как я теперь определю только ли височная доля доминантного полушария, ответственная за эмоциональную стабильность, проблемна у милой девушки или теменная доля, ответственная за логику и счет, тоже...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus