USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція Волині займається не зовсім тим, - Клімчук.ФОТО

17 Жовтня 2011 12:21
Луцька міліція займається не корисними для суспільства справами, адже протягом останніх днів патрулі доводиться залучати на охорону наметів партії «Баткьівщина», що пікетують стіни обласної державної адміністрації.
Про це під час оперативної наради 17 жовтня заявив голова обласної держадміністрації Борис Клімчук.
Нагадаємо, що вже впродовж декількох днів на Київському майдані стоять декілька наметів ВО «Батьківщина». Палатки з’явилися після того, як лідеру об’єднання Юлії Тимошенко винесли вирок у справі про перевищення нею службових повноважень.

«Хороший робочий тиждень минулий: було багато подій, всяких різних, але більшість із них хороших. Вдалося зберегти в цілісності палатки партії тут на Київській площі, не дивлячись, що кілька ночей вони були порожні», - зазначив Клімчук.
«Я подякував волинській міліції за те що патрулювали, зберігали, охороняли. Єдине що шкода, що ці патрулі ми знімаємо із тих місць, де вони повинні бути і працювати, приходиться, ну, якби, займатися справами не зовсім корисними для суспільства, общєства. Ну нічого», - додав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я з Луцька. Показати IP 17 Жовтня 2011 15:59
ПРикальнувся ЦАР.
Сашо Показати IP 17 Жовтня 2011 16:13
Корисними речами тисячі міліціянтів займалась на Хрещатику 11 жовтня, які були зігнані з всієї України.
Юля Показати IP 17 Жовтня 2011 17:06
Може патрулям ВО "Батьківщина" заплатить по 200 грн.......?, така зараз такса за пікетування під стінами установ .......!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus