USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині набирають добровольців у новий спецпідрозділ міліції

5 Червня 2014 17:05
Відповідно до наказу МВС України від в травня 2014 №447 на території держави створюються підрозділи міліції громадської безпеки особливого призначення. Так, міністр МВС Арсен Аваков заявив про створення нової структури спеціальних підрозділів МВС, як «відповідь диверсантам, «зеленим чоловічкам» і іншим бандформуванням, які мають завдання атакувати державність і цілісність України».

На Волині створюється такий підрозділ з робочою назвою «Світязь». Батальйон забезпечуватиме громадський порядок в нашій області, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Робота у батальйоні «Світязь» вважатиметься службою у міліції. Набирають у цю структуру добровольців. Термін зголошення у лави батальйону «Світязь» - 20 червня, - повідомляє прес-служба Самооборони Волині.

Зі слів начальника УМВС у Волинській області Петра Шпиги, новий спецпідрозділ «Світязь» не відрізнятиметься за функціями від «Беркута». Щоправда, набором людей до цього підрозділу займатиметься не тільки безпосередньо міліція. Допомагатиме з пошуком бійців і Самооборона Майдану Волині, що може гарантувати відбір абсолютно інших, патріотично налаштованих бійців.

«Вважаю, що створення цього батальйону є логічним. Тому, що охорона громадського порядку буде їх безпосередньою функцією. Це буде на користь волинській громаді і взагалі для України, тому що його (батальйон «Світязь») можна буде використовувати для забезпечення і підтримки нормального спокою в нашій області», - зазначив Петро Шпига.

Основні завдання підрозділу:

– забезпечення особистої безпеки громадян, захист їхніх прав і свобод, законних інтересів;

– запобігання правопорушенням та їх припинення;

– охорона і забезпечення громадського порядку;

– забезпечення громадської безпеки та охорона громадського порядку під час проведення зборів, мітингів, походів, демонстрацій та інших масових заходів;

– виявлення кримінальних правопорушень.

– участь у проведенні заходів, спрямованих на розшук і затримання осіб, які підозрюються в скоєнні кримінальних правопорушень, озброєних та інших злочинців, які становлять суспільну небезпеку, звільнення заручників, припинення діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань (груп), організованих груп та злочинних організацій на території України, а також заходів, пов’язаних із припиненням терористичної діяльності.

Тож на службу запрошуються усі громадяни України, які досягли 18-річного віку, мають повну загальну середню освіту, здатні за своїми особистими, моральними якостями, фізичною підготовкою і станом здоров’я виконувати покладені на міліцію завдання. Детальну інформацію можна отримати за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 11 (управління кадрового забезпечення УМВС) або за телефоном: 74-20-35, 74-24-35. При цьому кандидат повинен надати наступні відомості: прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, місце проживання і номер контактного телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
0/у Показати IP 5 Червня 2014 20:56
Це необхідно було зробити ще два місяці назад. Тому що надіятись на різного роду "популіз патріотів" таких як правий сектор, самооборона марна справа, ця б**лота житям ризикувати не буде.
день до 0/у Показати IP 9 Червня 2014 18:48
Це бидлотя виконувало функції міліції, коли її не було............це бидлоття їздить на схід, і охороняє бійців диванних війсь. як ти.......це бидлоття не боїться поїхати, захистити, а ти сиди і будь крутим рембо))
учасник майдану Показати IP 5 Червня 2014 21:02
Два місяці укріплюють кордон зясовується тільки заявами. В луганській області відкритим виявилось 150 км кордону про це проінформував Луценко на своїй сторінці. За це хапугу Литвина треба не розстріляти а посадити на палю. Але реально в Україні немає необхідної кількості патріотів готових служити ризикуючи життям.Проплачений Москвою правий сектор тільки люструє і створює картинки для російського ТБ, а нащод повоювати то вони в штани насрали
Дончанин до учасник майдану Показати IP 5 Червня 2014 21:16
Проплаченную Россией Юлю (шикарнейший для Росси договор по газу даром заключен?) к власти не пустил проплаченный Россией Янек. Проплаченного Россией Янека сбросил с трона проплаченный Россией Правый Сектор. С проплаченным Россией Правым Сектором воюют проплаченные Россией сепаратисты.... Любопытно, много ли людей верят в эту фигню?
123 Показати IP 5 Червня 2014 22:44
І обовязково служба в ЗСУ має бути, відсутня судимість...чи не так???
Андрій до 123 Показати IP 10 Червня 2014 22:41
На рахунок судимості, то це 100%. Щодо ЗСУ, то тим хто служив надається перевага.
хів Показати IP 6 Червня 2014 02:40
Юле- Олю!!!!!!!! А Всі запроданці ос так то
Куценко Олександр Ів Показати IP 3 Серпня 2014 21:19
Настала найвища пора нам всім віддати наш борг нашій батьківщині!!! Як я можу чимось допомогти - я готовий на всі 100, не підвиду.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 13:30
Як попасти до вашого спецпідрозділу ???
Паша Коелев Показати IP 5 Серпня 2014 15:18
Як попасти до вашого підрозділу каккие требования???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus