USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Міська влада зекономила на сміттєзвалищі

12 Травня 2010 17:46
Вартість реконструкції та розширення луцького сміттєзвалища у селі Брище, якма попередньо вартувала три мільйони, здешевили на мільйон гривень.

Про це йшлося під час позачергової сесії Луцької міської ради.

За словами голови бюджетної комісії Юрія Корольчука, реконструкція полігону обійдеться місту в два мільйони 238 тисяч гривень. Проте кілька місяців тому, під час засідання виконкому називали інші цифри – на реконструкцію планували затратити три мільйони 700 тисяч.

Обранець громади поцікався різницею у цифрах. Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що майже чотири мільйони гривень для реконструкції потрібно, якщо використовувати імпорту плівку для сміттєзвалища, яку рекомендує санстанція.

Якщо замовити плівку на Луцькому пластмасовому заводі, то доведеться витрати лише два мільйони.

«Таким чином місто зекономить більше, ніж мільйон гривень. Ці цифри відповідають проектній документації», - резюмував міський голова Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus