USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Молодь подякувала владі за міст з дірками. ФОТО

2 Листопада 2011 17:57
«Яка влада – такі й сходи», – у цьому переконані представники громадських організацій Луцька.
Аби обґрунтувати свою позицію вони провели акцію на спуску з моста, що сполучає проспекти Перемоги та Соборності.

Театралізована акція «Сходи минулого – травми в майбутньому» відбулася 2 листопада.

Ці сходи - єдиний спосіб швидко дістатися на міст з вулиці Карпенка-Карого. Але вони в аварійному стані й потребують негайного ремонту. У цьому переконані організатори акції, а це представники декількох молодіжних громадських організації. На власному прикладі вони намагалися довести, що східці небезпечні для лучан.

Свій протест молодь висловила неординарно. Кожен учасник театралізованого дійства грав свою роль - «дідуся», «внучки», «бізнес-леді», «гопніка», «депутата» і навіть «вагітної жінки». Персонажі спустилися східцями вниз.


Спустившись униз, учасники акції іронічно подякували владі за те, що дає нагоду крізь сходи милуватися блакиттю українського неба.

Акція зібрала близько сотні людей, які підписалися під зверненням до міської ради із пропозицією передбачити у бюджеті 2012 року кошти на ремонт сходів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
пенсіонер Показати IP 2 Листопада 2011 18:59
А що та молодь хорошого може? Подивіться на них які вони зараз розумні і виховані
85 років Показати IP 2 Листопада 2011 19:38
Ти, пацан,зверху, молодь ТИКАЄ ПИКОЮ ЖЛОБІВ ВЛАДИ В ЇХ ЗЛОЧИННУ ДІЯЛЬНІСТЬ. Молодці, дітки.
Поціновувач Показати IP 2 Листопада 2011 21:29
Гарні ноги в дівчини.
VCS Показати IP 2 Листопада 2011 22:52
Вот тут они правильно отреагировали, давно пора на эти лестницы обратить внимание или пригласить депутатов по ним пройти! Но куда уж им - у них точилы-авто... :)
яя Показати IP 3 Листопада 2011 07:54
ау учасники .... поприбирайте після себе на відпочинку в парках , дворах... (на районі).. кричати класно треба ще і робити...
Тома Показати IP 3 Листопада 2011 09:29
для прикладу: перила мосту влітку пофарбували, уже на наступний день якісь "театрали" написали слово із трьох букв, облили фарбою нову бруківку в центрі, особисто бачила, як двоє молодиків довбали лопатами щойнопокладений асфальт. Тому покладіть вила і смолоскипи. Якщо немає чим зайнятися, то сходіть на толоку, що їх організовує зла і не добра міська влада!
Показати IP 3 Листопада 2011 15:06
От молодці! Ні щоб зібратися та хором щось зробити. Так ні - краще ми розкажемо, що має робити влада! Покажіть, що можете ВИ!
я Показати IP 6 Листопада 2011 17:53
Дуже мені цікаво, що з цими сходами зможуть зробити звичайні студенти??? І чому вони не можуть показати владі, на що їм потрібно виділити хоч трошки грошиків. Хотілось би ще звичайно дізнатись, хто там ще був крім от цих же самих учасників, чи залучили вони до участі будь кого із влади, чи попередили ОМС про те, що така акція буде, щоб вони взяли участь. Просто в вирішенні такої проблеми необхідна системність...якщо один раз просто пройтись із сценкою, то нічого не буде. Надіюсь організатори доведуть свої дії до логічного завершення...а проблема дійсно актуальна....тому працюйте, молодь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus