USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Молодий волинський мер планує побудувати в місті новий мікрорайон

19 Листопада 2013 12:45
Єдиний райцентр на Волині, де є діє зона безпроводового інтернету – Горохів. У скверику в центрі містечка зазвичай людно – молодь листується з друзями через соцмережі, а старші через скайп спілкуються із родичами, розкиданими по світу.
Зі слів мера Горохова Віктора Годика, містечко поступово перетворюється на сучасне європейське, а також планує розбудовуватися. Про це повідомляє «Слово Волині».

«Так, ми запроектували новий мікрорайон, у якому мають бути школа і дитсадок. Це там, де був цегельний завод. Скептики казали, що нічого з цієї затії не вийде. А тепер більше бажаючих, ніж ділянок. Орієнтовно - 60. Всі дивуються, яка гарна ділянка. Плануємо на індивідуальну забудову ще один район», - каже міський голова.

Зі слів мера, Горохів має потенціал, щоб залучити туристів. «Місту - 773 роки. Ми навіть не здогадуємося, що ходимо по підземних ходах. Коли ми зривали асфальт у центрі міста, то на тих кількох метрах знайшли стільки люльок козацької доби, монет.... Там такі речі закопані! Так що місто має історичну і культурну цінність», - каже очільник міста.

Окрім того, градоначальник розповів, що в місті планують зробити туристичний путівник.

«Хочемо зробити такий собі путівничок – поряд з новими спорудами у місті поставити таблички зі старими фотографіями. Щоб люди знали, що колись було на тому місці. Ну і дуже сподіваюся відновити роботу якщо не всього хлібозаводу, то бодай одного цеху», - розповів посадовець.

Віктор Годику – всього 33 роки. Він - не уродженець Горохова. І навіть не працював у цьому місті, коли вирішив балотуватися на посаду очільника міської ради. Однак люди все ж віддали йому свої голоси на виборах у 2004 році.
До слова, мер уже виконав половину пунктів передвиборчої програми. Серед досягнутого - гарний дитячий майданчик, новий скверик, де мами гуляють із дітками. Біля фонтану, який викликав неоднозначні відгуки як міщан, так і чиновників, тепер фотографуються молодята не тільки з Горохова, а й з навколишніх сіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 19 Листопада 2013 13:00
Ото да знайшли місто Горохів. Дира та й годі. Де кругом свої на всіх посадах в чиновницьких крічлах Роботи ніякої, який мікрорайон для кого? Люди звідит тікають масово.Його люди вибирали, Сам собі вибрався, бабло маєш і головою став.В такі корита випадорві люди не потрапляють
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2013 14:02
Звідки такий негатив???? Якщо нічого не робити то усі з Горохова потікають
Олег Показати IP 19 Листопада 2013 15:27
Правильно, а що там робити в цій дирі. Сам втік звідти і вам совітую.Коли там сімейнй династії на всіх постах адміністрації, освіті, пенсійнуму фонді,нотаріусі. Завідуюча нотаріусу свекруха, а головний нотаріус невістка.От вам і корупція готова.
Я до Олег Показати IP 19 Листопада 2013 16:02
А ти щось путнього для свого міста зробив, що так виражаєш свою негативну енергію на людей? Перш ніж когось оцінювати подивись на себе, і зразу ж замовкнеш, якщо ти адекватно все розумієш.При чому до цієї статті нотаріус. А взагалі, то вона не невістка зовсім.
)))) до Олег Показати IP 19 Листопада 2013 17:06
Cувітуй, совітуй далі....
Олег Показати IP 19 Листопада 2013 16:33
Значить ти не горохівчанин,що не знаєш,що вона невістка завідуючої нотаріусом.Не плутай державним нотаріусом, а не приватним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus