USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ми всі дружно програли вибори», - Соколовська

9 Листопада 2010 09:41
Зміна керівництва міської влади в Луцьку відбудеться вже у найближчі дні – на 12 листопада запланована перша сесія новообраного депутатського корпусу міськради, після якої мером офіційно стане переможець виборчих перегонів.

Про це під час оперативної наради у стінах мерії 9 листопада повідомив діючий міський голова Богдан Шиба.

Разом з тим луцький мер зазначив, що це поки попередній план, мовляв дата сесії поки не остаточна.

Попри це, Шиба звернувся до колективу з «прощальним словом», подякувавши за спільну роботу, бажав успіхів у роботі та добробуту в сім’ях.

Також він попросив керівників структурних підрозділів підготувати звіти про стан речей у кожному з напрямків діяльності мерії, аби наступний міський голова Микола Романюк міг належно оцінити їхній кадровий потенціал, хоча запевнив, що кадрові зміни відбуватимуться у правовому руслі.

Звертаючись до колективу, Шиба наголосив, що його команда «працювала не у найлегші часи», але зробила все для того, щоб в Луцьку «людям було тепло, світло, спокійно».

Секретар міськради Анатолій Бірюков підтримав мера і сказав, що мерії є чим пишатися, хоча «територіальна громада не завжди в силі оцінити, що зроблено».

Заступниця мера Лариса Соколовська своєю чергою подякувала колективу і міському голові за спільну роботу, однак не посоромилась визнати невдачу на виборах.

«Ми всі дружно програли вибори», – висловилась вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
правдолюб Показати IP 9 Листопада 2010 09:50
всі вибори на волині виграв клім і його вже не молода команда, а шиба з ода так і не потоваришував у цьому головна помилка
Клим Трутрунькевич Показати IP 9 Листопада 2010 09:53
Соколовська зробила банальне, як граблі, "откровеніє", щоправда - не "від Іоанна". Це ж треба висовуватись з такими "цитатами"!? На городі - лобода, а в Києві - дядько. Або "Кузьма Саві - рідний Федір". Славлю Соколовську за чотирьохрічну порожню сидню. Колись монахи за пазухою висиджували курчат (прообраз інкубатора), а Соколовська не "висідила" нічого. Принаймні, для міста.
люблю-правду Показати IP 9 Листопада 2010 09:57
Він же розумний - хто йому доктор?! :)
невипадкова Показати IP 9 Листопада 2010 11:44
Климу - Соколовська Л.М. зробила для міста набагато більше, ніж кожен незнаючий може собі уявити. Досвід її роботи в частині допомоги мешканцям гуртожитків та "проблемних" будинків сьогодні переймають великі міста України.
11 Показати IP 9 Листопада 2010 16:06
програли-програли нащо те гадання на ромашці як і не потрібні у владі пенсіонери.нехай пончики пече .грядки поле а молодь працює.
Лучано Показати IP 9 Листопада 2010 19:34
Врешті усі пасажири розїдуться - одні в Ківерці, інші - в Турійськ, ще одні в Дубно, інший - в Тернопіль. В добрий путь. А бабка несучка нарешті потрапить до внуків.
лучанка Показати IP 10 Листопада 2010 10:06
В добру і щасливу путь. Добре те .що все для вас і нас закінчилося .що ви вже всі в минулому.Життя іде вперед і наше місто мусить гарнішати а не гавнішати.
біда з ним Показати IP 10 Листопада 2010 10:10
Анатолій Бірюков підтримав мера і сказав, що мерії є чим пишатися, хоча «територіальна громада не завжди в силі оцінити, що зроблено».А може то вони не всилах оцінити що вони зробили ....а громада якраз оцінила все і сказала своє слово на виборах мера
лала Показати IP 10 Листопада 2010 10:11
лариса микол.чудовий спеціаліст, професіонал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus