USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

На головній сцені Бандерштату виступив кращий метал-гурт України

7 Серпня 2016 20:20
Головну сцену Бандерштату-2016 відкрив український металкор-гурт зі столиці «Morphine Suffering».

До слова, у 2014 році саме Morphine Suffering, які отримали премію The Best Ukrainian Metal Act, назвали кращою метал-групою України.

У музиці гурту поєднані жорсткі металеві рифи з поп-мотивами. У деяких піснях присутні і танцювальні ритми. У піснях гурт експериментує зі стилями — dubstep, drum'n'bass і trance, а також у деяких піснях вони використовують й класичні інструменти, такі як фортепіано, скрипка і віолончель.

У текстах основною ідеєю виступає заклик до справжнього життя, а не до повсякденного існування. Музиканти не лише розповідають про проблеми буття, а ще і діляться, як це все можна подолати. Окрім того, самі вони ведуть здоровий і спортивний спосіб життя.

Зауважимо, що цьогоріч музиканти виступили і під час бандерштатівських гутірок, де також пропагували здоровий спосіб життя.

Нагадаємо, «чаша першості», а саме можливість відкривати головну музичну сцену фестивалю, на долю українського металкор-гурту «Morphine Suffering» випала уже не вперше. Так, минулоріч вони "запалювали" публіку під час другого фестивального дня Бандерштату-2015.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Знаючий Показати IP 8 Серпня 2016 02:51
Який він на**ік найкращий? Вам що Мартинів проплатила за рекламу?
Знаючому до Знаючий Показати IP 9 Серпня 2016 12:46
Назвіть мені кращий гурт. Тільки не кажіть що Джинжер. Бо це л**но уб**ане.
реклама до Знаючий Показати IP 11 Серпня 2016 14:01
да. і тут. і фествиалю заплатила. і ше заплатила суддям на премії, яка назвала групу самим кращим гуртом країни в даному стилі. не вмієте не лізьте. а заздрість кажуть то якийсь там гріх
Metaller555 Показати IP 11 Серпня 2016 11:24
Nokturnal Mortum і Fleshgore.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus