USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ЛПЕ визначилися, як «гаситимуть» борги із зарплати

27 Травня 2013 16:53
Виплати, які мали здійснювати за договором лізингу з «Богдан-Лізинг», тимчасово призупинили обслуговувати на ЛПЕ. Гроші мають використати для погашення зарплатних боргів.

Про це 27 травня повідомив директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Іван Грицанчук під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із зарплати, пенсій, стипендій та інших соцвиплат.

Як повідомив заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв, борги на ЛПЕ мали погасити до 1 червня, утім, зважаючи на інформацію про динаміку зменшення заборгованості на підприємстві, стає зрозуміло, що зробити цього до літа не встигнуть. Тож борги треба ліквідувати до кінця цього року.

Своєю чергою, Іван Грицанчук зазначив, що на ЛПЕ задля виконання завдання тимчасово призупинили виплати за договором з «Богдан-Лізинг». «Не знаю, чим це для нас обернеться», - зауважив він. Утім, на підприємстві намагаються дотриматися графіку на 2013 рік. Задля цього використовують «власні кошти» ЛПЕ.

Вислухавши відповідь, Едуард Стоєв зазначив, що на його думку, призупинка виплат із лізингу лише тимчасово може допомогти у ситуації. І порадив слідкувати за тим, чи всі гроші, отримані від наданих підприємством послуг, ідуть у касу. Мовляв, саме у цьому напрямку треба рухатися, говорячи про зменшення боргів ЛПЕ.

Окрім того, він додав, що в ОДА роблять усе можливе, аби підприємство отримувало дотаційні гроші від держави за здійснення пільгових перевезень. Так, хоч наразі і є заборгованість обсягом 200-300 тисяч, однак, як тільки їх отримають в облдержадміністрації, відразу ж направлять в ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
хвінансист Показати IP 27 Травня 2013 17:38
А що кошти ідуть прямо на рахунок обадміністрації, а не на рахунок фінансового управління?
дідо Показати IP 27 Травня 2013 17:46
Треба призупинити обслуговувати пільговиків та піднимати тариф.
пісюнер до дідо Показати IP 27 Травня 2013 19:27
Ти не дідо, а прищавий гівнюк. Раз таку бздуру пишеш. Зароби спочатку ті пільги, а потім смородь в каментах.
дідо до пісюнер Показати IP 27 Травня 2013 19:56
Це держава винна пільги пердунам,а не лучани. ЛПЕ є власністю лучан,а не держави. За пільгами валіть до облдержадміністрації.
Ліпіни Показати IP 27 Травня 2013 19:29
А Івана до нас треба, раз не знає, ЩО буде за порушення умов договору лізингу. Прочитати ж не вміє, керовнік закаканий.
Лучанин до Ліпіни Показати IP 27 Травня 2013 22:04
проте він згадав, за кілька років, що буде, якщо не виплатить зарплату. Так що потрохи виздоравлює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus