USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На ЛПЗ – новий дитячий майданчик. ФОТО

16 Травня 2011 09:01
На вулиці Станіславського в Луцьку 14 травня відкрили новий дитячий майданчик.

На відкриття майданчика завітали представники влади, а також кілька десятків дітей та їх батьків. Клоуни веселили малечу і скручували з балонів фігурки тварин.

Звели майданчик прихожани церкви «Фіміам» за рахунок благодійної допомоги та власних коштів

Майданчик має два сектори: перший - для ігор дітей віком до 9 років, другий - з футбольним, флорбольним та волейбольним полем для старших дітей.

Загальна площа обох споруд – 750 квадратних метрів.

Як пояснив прес-секретар благодійного фонду «Преображення» Олександр Самрук, земля під майданчиком колись була зайнята самовільно встановленими гаражами. Серед цих гаражів і сміття бавилися місцеві дітлахи.

Після того, як Луцька міська рада надала церкві територію для обслуговування – на ній вирішили звести куточок для дітей.

Самрук каже, що проблем з місцевими жителями не було: вони просто перенесли свої гаражі подалі.

Збирати кошти для споруди почали ще у 2009 році, коли завдяки фестивалю «Добродій» вдалося отримати близько 15 тисяч гривень і за ці гроші викорчувати дерева на місці майбутнього майданчика.

Решту суми – збирали до цього часу. Яка точно вартість робіт і обладнання, організатори не підраховували, адже багато хто надавав серйозні знижки на обладнання, а більшість робіт виконували самі прихожани церкви безкоштовно.

«Так як на спортивному майданчику дороге покриття, можливо за вхід там доведеться платити символічний внесок для того, аби підтримувати його стан. А дитячий майданчик безкоштовний для відвідування», - говорить Самрук.

У майбутньому неподалік дитячого майданчика планують відкрити гральний майданчик для дітей-підлітків.

Самрук каже, що дитячий майданчик буде вільним для усіх дітей і працюватиме з 9:00 до 22:00. За порядком і дотриманням чистоти тут служитимуть працівники церкви.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
максим Показати IP 16 Травня 2011 13:36
молодці, це дуже добра справа! Радісні дітлахи - це запорука злагоди в нашій країні в майбутньому!
VGM Показати IP 16 Травня 2011 19:16
Наверно в библии миронюка Паши написано : "И делай добрые дела и труби перед собой. Ибо если ты сделаешь на 20 рублей то затруби так чтоб подумали будто ты сделал на 200." Позор всем верующим. Сколько денег отмывают, прикрываясь майданчиками. Покайтесь!
наївному (-ній) VGM до VGM Показати IP 17 Травня 2011 00:30
Я Вас прОшу:-) Про яку віру говорите? Там лише меркантильність, як казав Павло Батькович Миронюк одного разу на проповіді, що він їхав на аУтомобілі (він це чітко тричі наголосив) і якась собі жіночка йшла і поставила на узбіччі сміття, а він, як істиний "християнин" підїхав, взяв сміття і ДОГНАВШИ жіночку, попросив не засмічувати нашу державу (так і сказав!)... То про яку християнську любов може бути мова? А потім виявилось, що жіночка хвора була і їй стало погано. а навіть якби не була хвора, то хіба так справжній пастир поводив би себе? Проповідує він про сімю... а у самого з Оксаною лише скандали :-( Тому що не кається і чинить безбожно.
Витамина Бум до наївному (-ній) VGM Показати IP 17 Травня 2011 10:28
Все-таки чутки про негаразди у його власній сімї зовсім не чутки. Хоча вони все на публіці прикривають.
лучанин до Витамина Бум Показати IP 18 Травня 2011 11:01
А ти бачив? Маєш конкретні факти, чи просто женеш на всіх, бо в очі це сказати боїшся? Чужа сім'я - темний ліс. Не лізь не в свою справу, бо що ще в тебе є, то це...
Олександр Астаф'єв до наївному (-ній) VGM Показати IP 17 Травня 2011 11:49
Дорогий чоловіче... чому ти обливаєш брудом людей, яких не знаєш і сам ховаєш своє обличчя! Сотні людей можуть підтвердити те, що сім'я Миронюків яка виховує трьох дітей є взірцем християнської сім'ї, але ображатися на Вас немає змісту, ви не відаєте що робите, дасть Бог прийде час і ви зрозумієте що я кажу!
alex до наївному (-ній) VGM Показати IP 18 Травня 2011 13:21
а я думаю гарно зробив, я теж стараюся не прибирати за тими хто смітить, а вказувати їм на їхні недоліки. ти думав треба було мовчки прибрати сміття та все?
Я Показати IP 16 Травня 2011 22:14
Я готова платити за вхід.
2 VGM Показати IP 17 Травня 2011 00:30
посади хоч 1 дерево,а тоді вякай. Ти їх за руку впіймав при відмиванні? Може є факти? Чого ж стільки жовчі в собі носити...? Не клянчили гроші в спонсорів, в міськради, своїми силами довели до толку те зачкхане місце, головне - дітям є де бавитися, а не тинятися по під"їздам і подворотням.
Витамина Бум до 2 VGM Показати IP 17 Травня 2011 10:25
оба-на! "Не клянчили гроші в спонсорів" Ви б хоч прочитали ось цю статтю, на яку є ссилка у пості "фестиваль добродій" називається.Там чорним по білому написано "Фестиваль проходив з 9 травня у Луцьку, вміщав програми для дітей, спортивні турніри, вечори театрального мистецтва, концертні програми за участю зірок української та християнської естради, духовну програму «Найунікальніші долі» та благодійний ярмарок, перукарню і кафе, які були спрямовані на збір коштів для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ. Упродовж фестивалю зібрано 14717,12 гривні." і що НАЙВАЖЛИВІШЕ у піарі - прорекламували свій РАХУНОК "на рахунок Волинського обласного благодійного фонду «Переображення»: Р/р 260003012321 ЗКПО 26276998 МФО 303398 у Луцькому відділенні Ощадбанку №6301." для наївних людей, які можуть повірити у те, що "Майданчик з футбольним, флорбольним та волейбольним полем для старших дітей." можна побудувати за 14 тис))) Ви б хоч поцікавились, СКІЛЬКИ вартує покриття для ТРЬОХ полів))) Наш народ після експериментів з політиками уже просто дуже легко дурити. цим на жаль користуються лідери таких церков, як ФІМІАМ. До речі, приміщення, яке вони будують, мабуть теж лише на благодійних внесках росте?:)) ось фото http://fimiam.lutsk.ua/life/building/building.php А ви підійдіть і попросіть у них допомоги:) Тільки без камер, то все побачите самі.
Олександррр РРРРадионович Барадачь до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 02:06
Ну все Я вас Паздррравляю!Прррреступление РРРРаскрыто!
Правильно Показати IP 17 Травня 2011 09:40
Дала міськ рада землю - їхня задача й була звести аналогічний міні комплекс. 1-1, все чітко, а шуму )))
громадянин до Правильно Показати IP 18 Травня 2011 13:07
міська рада дала лише землю, грошей ні копійки не вклала. слабо подякувати людям за добре діло? хамів треба "відстрілювати" адміну
Не жадібний до чужих грошей Показати IP 17 Травня 2011 10:46
Ох як тут когось "жаба" душить за чужі гроші! І молодці що зробили класний майданчик. І молодці що знайшли в 10 разів більше грошей, ніж зібрали тому фестивалі. Не поклали в карман, не купили дороге авто чи ще щось. Дивуюсь я з вас, дорогі українці. І сам не гам і другим не дам. А погодьтеся, якби ми усі разом долучилися до доброї справи, то в місті було б встановлено не один такий майданчик і з набагато більшою швидкістю.
Fireproof Показати IP 17 Травня 2011 11:28
Дуже шкода ,що я так розумію жителі нашого Луцька ,які пишуть незрозумілі і на мою думку просто безглузді і безпідставні коментарі ,нічого не розуміють у подібних справах.Відкриття подібних майданчиків є корисною справою.А тим хто не знає як будувався і за які кошти цей майданчик- то краще не патякайте
вітаміні бум, VGM та іншим Показати IP 17 Травня 2011 11:28
хай Бог вас благословить по ваших словах і ділах
*** Показати IP 17 Травня 2011 12:13
Яка різниця, що написано "в библии миронюка Паши"! Давайте не будемо лізти в "гаразди" чи "негаразди" його сімї, переключаючись на особистість. Піар , не піар - це його справа і БОГА, а не наша з вами. Це стосується й грошей. Ціль досягнута - діти мають де проводити час. А замість того, щоб когось критикувати, зробіть щось своє. А майданчик справді чудовий!
Витамина Бум Показати IP 17 Травня 2011 12:14
Працівники офісу церкви схоже вийшли на роботу і у них є інтернет))) хоча... схоже, одна і та сама людина пише від імені "адвокатури" пастора. Ви б хоч не в один і той же час свої коментарі постили))) А взагалі -то давайте, проявляйте свою "християнську" етику)))
Правда Показати IP 17 Травня 2011 12:28
Шановні носії жаби в серці і каменя за пазухою. Щиро насмішили ви мене своїми безглуздими коментами. Як щирі патріоти, ви розкопали ще одну християнську "аферу". Ви обливаєте брудом Миронюка і звинувачуєте його у самопіарі, хоча про нього і слова в статті немає. Ганите його сім'ю, хоча, навряд чи знайомі з ним особисто. В одному ви праві: побудувати майданчик за 14 тисяч грн. неможливо. Тому честь та слава тим християнам, які зуміли дістати в наш час такі величезні гроші, щоб в місті, яке розсипається від бандитсько-холуйського правління, зробити щось хороше для всіх людей. Нагадуєте ви мені тих фарисейчиків, які регулярно вишуковували підступ та злий умисел Христа в Його добрих вчинках. То зцілив не в той день, то в храмі нахуліганив, розігнавши торгашів, то повію простив незаслужено. Тільки Христос до сих пір живий, а їхніх навіть імен ми не пам'ятаємо.
Витамина Бум до Правда Показати IP 17 Травня 2011 14:34
Шановний буцім-то "християне", якби ви справді були теким, то ви б не написали " бандитсько-холуйського правління" тому що згідно Писання (справедливого, а не того, яким керуєтесь ви) будь-яка влада - від Бога. Тому про фарисейчмків не дарма згадали - подібне бачить подібне. З Павлом Миронюком особисто знайомі уже років 30. Це так, для довідки. І взагалі, ви б писали хоча б від одного імені, а то приходите і під новим ніком коментуєте звернення до свого старого образу:))
лпз Показати IP 17 Травня 2011 13:28
шкода що стільки негативу за добру справу.скільки наркоманів і пяниць повернулися до людської подоби завдяки цій людині.Скільки молоді приходить послухати його проповідь.Він робить добрі справи з чистим серцем.І доречі ішла сьогодні повз майданчик-там повно діточок .Чи це не головне.Може кого і задавила велика жаба -але мамочки малентких діток ЛПЗ вдячні за турботу.
Fireproof Показати IP 17 Травня 2011 13:52
Дуже шкода ,що я так розумію жителі нашого Луцька ,які пишуть незрозумілі і на мою думку просто безглузді і безпідставні коментарі ,нічого не розуміють у подібних справах.Відкриття подібних майданчиків є корисною справою.А тим хто не знає як будувався і за які кошти цей майданчик- то краще не патякайте
Fireproof Показати IP 17 Травня 2011 14:08
Дуже шкода ,що я так розумію жителі нашого Луцька ,які пишуть незрозумілі і на мою думку просто безглузді і безпідставні коментарі ,нічого не розуміють у подібних справах.Відкриття подібних майданчиків є корисною справою.А тим хто не знає як будувався і за які кошти цей майданчик- то краще не патякайте
Витамина Бум до Fireproof Показати IP 17 Травня 2011 14:35
Роман?:)
Висновок Показати IP 17 Травня 2011 14:34
Я так розумію, краще було б для всіх, якби того майданчика ніхто не робив.
ЛПЗ Показати IP 17 Травня 2011 14:35
Майданчик супер. Дітей на ньому дуже багато. Ми ходимо кожен день, хоча в нас в дворі перед виборами теж з'явився непоганий майданчик. Дуже добре, що огорожений і під наглядом, бо в нас на днях "добрі люди" вже зняли одну гойдалку.
Витамина Бум Показати IP 17 Травня 2011 14:38
І вгагалі, ви б мені подякували, чи що. Якби не таке жваве залучення до обговорення ваших клонів, то стаття не була б у пятірці найобговорюваніших:))) Правда зачіпає, ПРАВДА Ж?:)
ПРАВДА до Витамина Бум Показати IP 17 Травня 2011 14:48
Зачіпає дурість та обмеженість, тому й активність така. А правда - вона завжди ПРАВДА. І правда в тому - що майданчик працює. А Ви - вмієте тільки гадити в коментах.
думка Показати IP 17 Травня 2011 16:09
легко написати образи, а ось самим розпочати добру справу - так зась. до витамиа ваші ж діти, внуки, ... будуть гратися на цьому ж майданчику, який ви поливаєте брудом
дядя Показати IP 17 Травня 2011 17:35
думаю, що в неї їх нема. і взагалі, читаючи її коменти на цьому сайті - зрозуміло що то є за людина.
Правда Показати IP 17 Травня 2011 17:39
Я пишу свої коменти під ніком Правда. І не маю звички писати під різними іменами. Бо маю одну думку і не потребую примітивних способів її просування. Слова про владу назад не забираю і не вважаю свої думки непокорою їй. Я закони виконую, на відміну від багатьох чиновників, які лише говорять. Особливо мова про біло-блакитних. А Ви, пані Витамина Бум, свої особисті комплекси та образи не виставляйте привселюдно. Не знаю, що Ви там просили в церкви "Фіміам" і чому Вам відмовили, але на основі цього критикувати (точніше, звинувачувати) краще не братися. Виглядає, як істерика.
Павло Миронюк Показати IP 17 Травня 2011 18:13
Дякую усім, хто залишився не байдужим до мене у цьому обговоренні. Дякую тим, хто підтримують, та тим, хто критикують. Хочу лише дещо підмітити... Палки летять лише у те дерево, яке приносить плоди... Я абсолютно не намагаюся "піаритися" особисто, і текст статті, на яку ви усі відреагували принаймі мого імені не містить. Можливо тільки розміщене моє фото, і доречі, хто мене не знає, то й не пізнав би хто це на фотографії... А тепер ще дещо для тих, хто знає мене 30 років. Якщо ви знаєте мене так довго, та так багато деталей з мого сімейного життя, то мусите знати і те де я живу, де працюю, також номер мого телефону. І напевне ви знаєте куди я гроші відмиваю... І якщо знаєте як по Біблії правильно робити те чи інше, то робіть так як у Ній написано. Прийдіть, або зателефонуйте мені особисто, та докоріть мене у тому у чому я поступаю не вірно, та безбожно, у чому мені каятися, а я не хочу... А ще, дані про проповідь мою у вас, як дані у диявола про дерево пізнання добра та зла: початок вірний а закінчення спотворене та брехливе. Жіночкою тією була молода, гарна, здорова дівчина, абсолютно не хвора. І поступив я з нею абсолютно по християнські. Доречі до себе та до своїх дітей ставлю такі ж самі стандарти... І вам бажаю підтримувати такі стандарти!!! Будь-ласка, якщо ви так турбуєтеся про моє покаяння, то поговоріть зі мною особито, а не обливйте брудом мене та мою кохану дружину, з якою я в шлюбі (а сорі, ви певно знаєте скільки часу я у шлюбі), а якщо раптом забули, то майже 15 років.У нас прекрасна сім'я та гарні діти. І ми абсолютно не претендуємо на те що ми ідеальні люди, але ми любимо один одного, любимо Ісуса Христа, та маємо Божий страх. Будь-ласка, не чипайте мою дружину, і визнайте, що це з вашого боку було по "свинські" - вибачте за грубість... Я думаю вона вам нічого поганого не зробила... А якщо раптом я вам чимось "дорого перейшов" , то можемо зустрітись та по спілкуватись. Не носіть в собі те, що тяжко носити, та не приємно пахне і вам і іншим. Я на вас не ображаюся та не тримаю зла. Божих вам благословінь!!! А за майданчик дякую усім хто, хоч щось зроив для того щоб він був!!! Бог усе знає, усе пам'ятає.
Вася до Павло Миронюк Показати IP 17 Травня 2011 19:10
Лучше расскажи где делся твой дружок Козачук Саша, и сколько бабла вы с ним сперли.
Павло Миронюк до Вася Показати IP 17 Травня 2011 20:01
Козачук Саша, був у нашій церкві, але моїм дружком я б його не назвав. Він за свої вчинки вилучений з членів нашої церкви. Де він я не знаю, самому було б цікаво дізнатися. Будете знати скажіть, обовязково постараюся з ним порозмовляти. Як би я з ним щось "спер" то мене ви та подібні вам, хто давали гроші йому (а не мені до речі...і хотіли напевно легко заробити) шукали б і мене. Ну мене, дякувати Богу, ніхто ніколи не шукав до цього часу. А у Вас я щось спер??? То віддам... Вася... Доречі я не думаю що я з Вами десь насіння лускав, що Ви до мене тикаєте, шановний Вася.
житель ДПЗ Показати IP 17 Травня 2011 18:31
не варто звертати увагу на хвору на голову людину ,яка так "дякує" за турботу.ми вдячні -і це головне
Л А Д О М И Р Показати IP 17 Травня 2011 21:48
полішуки по життю заздрісне та легкокероване стадо !!!
!!! Показати IP 17 Травня 2011 21:59
Чудовий майданчик!!!!! Про це ясно свідчить щоденний невгамовний шум дітей, їхні посмішки і вдячністю наповнені очі усіх мам!!! Особлива подяка Павлу Миронюку, який піклувався про будівництво цього майданчика!!!
незаздрісний Показати IP 18 Травня 2011 11:29
а як перед виборами піаряться депутати і роблять одномісячні майданчики, то аноніми чомусь мовчать, а тут забабахали кльовий майданчик то вже когось жаба давить?
тато 2-х дітей Показати IP 18 Травня 2011 11:30
добру справу зробили! молодці!! дякуємо щиро!!! маємо вже де погуляти з дітьми
УТОЧНЕННЯ Показати IP 18 Травня 2011 13:09
Уточнення! Майданчик відкритий з 10 до 21.
житель району Показати IP 19 Травня 2011 14:09
гарне відео про подію, хороша картинка: http://vimeo.com/23930550
Луганский Показати IP 20 Травня 2011 21:17
Все мы успешно обсуждаем Миронюка,власти, пишем о христианских ценностях,претендуем на единственно правильное толкование Божих истин. Но не кто не пытается посмотреть на этот труд,со стороны ХРИСТА !!! Так в чью же славу трудиться "Фимиам" ??? Придем к Нему пусть Он рассудит !!!
батько щасливого сімейства Показати IP 25 Травня 2011 14:29
майданчик гарний, дітей і батьків багато, а це найголовніше. не звертайте уваги на дописи хамських "писак". Ще раз дякую за можливість гарно відпочити на сучасному майданчику. (Коли ми були малими, такої краси не мали)
очевидець Показати IP 27 Травня 2011 16:03
щойно був біля майданчика - багато батьків та дітей, які мають де гарно відпочити та з користю для себе провести час. цілі досягнуто! молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus