USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Луцьк чекає «велике прання» перед Великоднем

25 Березня 2010 09:47
У Палаці культури Луцька відділ екології міської ради провів нараду з підготовки до великодніх свят - узагальнювали санітарно-екологічний стан міста.

Найбільшого забруднення місту завдають приватні підприємства, які своєчасно не прибирають прилеглі території.

«Сміттєзвалища прикрашають не тільки двори фірм і підприємств, а й їх прилеглі території. Місто втрачає своє обличчя», - каже начальник відділу екології Борис Сорока.

«Я проїхався по місту. І сьогодні можу перерахувати кожен будинок, де жителі прибирали свої двори. Інші ж навіть не бралися за роботу», - каже Богдан Шиба.

Від 10 березня мер видав розпорядження про проведення загальноміської акції «Екологічний квартал», приуроченої до 925-ї річниці обласного центру. У рамках акції проводитимуться санітарно-екологічні дні до Великодніх свят, Дня перемоги та дня Незалежності України. Участь у них візьмуть працівники різноманітних організацій, підприємств і жителі міста.

Про незадовільний стан фасадів міста висловився головний художник Луцька Ярослав Матвіїв: «Турбують незрозумілі написи на стінах та негарний вигляд магазинів і установ. До прикладу, якісь незрозумілі ієрогліфи біля міської ради. Це треба ліквідувати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Provokator Показати IP 25 Березня 2010 09:59
Ага, а ще вони колись планували виділити ділянку в місті, де "графітчики" могли б відірватися... Правда, це не вирішило б проблеми незрозумілих написів на стінах. А тим, хто обписує стіни в під’їздах "Маша, я тебе люблю" - взагалі руки повідривати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus