USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На меморіалі близько 20 дерев можуть впасти на голови людям

11 Березня 2010 13:11
На Луцькому меморіальному комплексі «Вічна Слава» близько 20 старих дерев потрібно зрізати, адже вони становлять потенційну загрозу перехожим.
На нараді з питань утримання територій та об’єктів природно-заповідного фонду в Луцькраді головний інженер КП «Зелене господарство міста Луцька» Михайло Ганущак запевнив, що старі дерева вже прибирають працівники підприємства.
«Всього дерев, які потрібно зрізати на меморіалі близько 20. Вони вже старі, сухі, деякі дуплисті. В будь-який момент вони можуть впасти на меморіальні плити чи на людей, які ходять по меморіалу. Ордери на знесення дерев уже є. Для того, щоб завершити роботи потрібно близько тижня», - запевнив Ганущак.
Начальник міського відділу екології Борис Сорока зазначив, що роботи по знесенню дерев і зачистці території повинні бути завершені до четверга наступного тижня. Інакше «Зелене господарство» відповідатиме по всій строгості.
Крім того, за словами чиновника, інформаційний щит на меморіалі потребує ремонту.
«Інформаційний щит потрібно було відремонтувати ще торік. Тому підприємство повинне негайно усунути цю недоробку. Строк – дві доби. Ремонт інформаційного щита не потребує величезних затрат часу чи значних матеріальних ресурсів», - зауважив Сорока.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus