USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «останніх дзвониках» - в моді вишиванки. Фото

27 Травня 2010 12:57
Відзначити спільно з випускниками ЗОШ № 11 та ЗОШ №20 Луцька 27 травня свято Останнього дзвоника прийшов Луцький міський голова Богдан Шиба.

Цьогоріч модний одяг випускника - це українські вишиванки та джинси, у волосся часто вплітають червону стрічку.

Так у 11-й школі були одягнені дівчата двох класів, третій для святкування вибрав традиційну темну форму, білі підколінники, фартушки та банти.

Школярі зізнаються, що спочатку думки з приводу одягу для останнього дзвоника у випускників розділилися. Але потім директор школи Марія Мороз наполягла на вишиванках, не погодився лише один клас.

До слова, в вишитих сорочках прийшли не лише 11-класники, а й учні молодших класів.

Виходячи зі школи, випускників на кшталт весільної традиції, пропускають під вишитими рушниками.

Перше слово до випускників виголосив Богдан Шиба. Мер розповів про важливість та місійність історії Луцька, побажав випускникам стати гідними громадянами та здобути декілька вищих освіт.

Після промови меру аплодували, декілька учениць вручили святкові букети та вчепили дзвоник на піджак. Шиба нагородив переможців конкурсів, олімпіад, вручив учням та вчителям грамоти, дипломи та подарунки.

Свято завершилося кількахвилинним шкільним вальсом, піснею, словами вдячності батьків і настановами учителів. Після опускання державного прапору учнів 11 класів запросили відвідати свій «останній урок, перед тим як вступити у доросле життя». Деякі з них пішли до класу, інші фотографувалися, треті в півтора метри від огорожі школи викурювали «останні дитячі цигарки».

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
JAN Показати IP 27 Травня 2010 13:23
Гарно!
Батько Показати IP 27 Травня 2010 16:53
У третій школі теж один випускний клас був у вишиванках. Дуже гарно!
Ласковая Показати IP 27 Травня 2010 17:42
Звісно у вишиванках дуже гарно. А взяли якусь дурну моду в старих шкільних формах ходити на свята першого і останнього дзвоника. Це в наш час було нармально, платтячка по фігурі, фартушок потрібної довжини. А зараз стара форма на випускницях виглядає жахливо. У декого ледь цицьки в неї влазять, плаття ледь попу прикриває, а фартух (жовто-сірий від старості) за коліна. Комедія та й годі.
Provokator Показати IP 27 Травня 2010 18:45
Остання фотка - просто супер! На передньому плані - правоохоронець. А на другому - неповнолітні палять цигарки біля школи...
з Луцька Показати IP 27 Травня 2010 19:38
Вишиванки на дітях це дуже гарно,поважно,схвильовано,дуже не очікувано. Просто супер,молодці
ЗАШИБИСЬ Показати IP 28 Травня 2010 18:20
А Шибу без вусів хоч до одного місця прикладай. Не поколить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus